Dondurucu Soğuklara Aldırış Etmeden Kendisini Kara Gömdü

Erzurum'da Selçuk Orhan isimli bir vatandaş dondurucu soğuklara aldırış etmeden kendisini kara gömdü.

Erzurum'da Selçuk Orhan isimli bir vatandaş dondurucu soğuklara aldırış etmeden kendisini kara gömdü. Öte yandan sıfırın altına düşen hava sıcaklığında buz gibi göle giren Orhan, görenleri şaşkınlık içerisinde bıraktı.

Erzurum'da Selçuk Orhan isimli bir vatandaş soğuk havaya aldırış etmeden kendisini kara gömdü. Üzerinde sadece şortuyla kara yatan Orhan, arkadaşının yardımıyla kendisini kara gömdü. Daha sonra kar üzerinde spor yapan Selçuk Orhan buz gibi havada bir göle girdi. Selçuk Orhan'ın sosyal medyada paylaştığı görüntüleri izleyenler şaşkınlıklarına engel olamadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

“hekimlerin İ̇cap Nöbet Ücretlerinin Geri İ̇stenmesi, Emeğe Ve Hukuka Açık Bir Saygısızlıktır”
Radyoterapi Korkulacak Bir Tedavi Mi?
Emekli Maaşı Zammı Son Dakika
Hekimlik Yasa Tasarısı İ̇vedilikle Yasalaşmalı!
Hekim Birliği Sendikası’nın Hukuki Mücadelesinden Emsal Nitelikte Kararlar