Elektrik Akımına Kapılan Kadın Öldü

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde elektrik akımına kapılarak ağır yaralanan kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde elektrik akımına kapılarak ağır yaralanan kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, Birecik ilçesinde meydana geldi. Evinin bahçesinde elektrik akımına kapılan Zeynep B. (65) ağır yaralandı. Yaralı kadın, olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri tarafından Birecik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan kadın, daha sonra ambulansla Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Hastanede tedavi altına alınan kadın, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

“hekimlerin İ̇cap Nöbet Ücretlerinin Geri İ̇stenmesi, Emeğe Ve Hukuka Açık Bir Saygısızlıktır”
Radyoterapi Korkulacak Bir Tedavi Mi?
Emekli Maaşı Zammı Son Dakika
Hekimlik Yasa Tasarısı İ̇vedilikle Yasalaşmalı!
Hekim Birliği Sendikası’nın Hukuki Mücadelesinden Emsal Nitelikte Kararlar