Esmi̇ad Başkanı Seyhan’dan Ülkü Ocaklarına Ziyaret

Eskişehir Müteşebbis İş Adamları Derneği (ESMİAD) Başkanı Şamil Seyhan, Eskişehir Ülkü Ocakları'nı ziyaret etti.

Eskişehir Müteşebbis İş Adamları Derneği (ESMİAD) Başkanı Şamil Seyhan, Eskişehir Ülkü Ocakları'nı ziyaret etti.

Seyhan, Ülkü Ocakları ziyaretinde Eskişehir Ülkü Ocakları Başkanı Kazım Aksoy ile fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette karşılıklı fikirler konuşulurken Başkan Seyhan, Ülkü Ocaklarında bulunan gençlerin ülke geleceğine ışık tutacağını ve ülkenin geleceği için çalışan her bireyi takdir ettiğini belirtti.

Görüşme sonrası Eskişehir Ülkü Ocakları tarafından Anadolu Üniversitesi akademisyenleriyle birlikte oluşturulan, Türk tarihini, Türk kültüründen detaylar ve günün anlam ve önemlini hatırlatan olayları içinde barındıran takvim Kazım Aksoy tarafından Şamil Seyhan'a hediye edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Av. Sancaktar Devlet Özkul, “tutuklama Son Çare Olmalı”
Özel Proje Okulları Klavuzu Yayımlandı
“yöksi̇s Ve Veri Merkezine Sızıntı Yok”
Yök Personel Alımı Hakkında
Lgs 1. Nakil Sonuçları Açıklandı