Evin Odasını Uyuşturucu Serasına Çevirmişler

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde polis ekipleri, boş bir dairede sera düzeneğiyle 70 kök Hint keneviri ile 233 gram uyuşturucu ele geçirdi.

Alaplı Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri bir ihbarı değerlendirdi. İlçedeki mahallede boş dairenin odasının iklimlendirilmiş halde seraya çevrildiğini öğrenen ekipler, operasyon için düğmeye bastı. Yapılan baskında odası seraya çevrilmiş evde 70 kök Hint keneviri ile 233 gram uyuşturucu madde ile ayrıca bitkilerin yetiştirilmesi için gerekli ortamı sağlamak adına bulundurulan 40 litre sıvı gübre, dijital zamanlayıcı, ısı ve ışık düzeneği, fan, buhar makinesi, ısı ve nem ölçer, oynar başlıklı kamera ele geçirildi.

Operasyonda, içlerinde doktor olduğu öğrenilen A.A.K ile S.C serbest kalırken evde uyuşturucu yetiştirdiği belirlenen B.Ç. çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak Zonguldak Beycuma M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi. Öte yandan olaya karışan doktorun açığa alındığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Doç.dr. Özhan Çetindağ; “angelina Jolie’nin Kararı Meme Kanserinde Küresel Farkındalık Yarattı”
“hekimlerin İ̇cap Nöbet Ücretlerinin Geri İ̇stenmesi, Emeğe Ve Hukuka Açık Bir Saygısızlıktır”
Radyoterapi Korkulacak Bir Tedavi Mi?
Emekli Maaşı Zammı Son Dakika
Hekimlik Yasa Tasarısı İ̇vedilikle Yasalaşmalı!