Gaziosmanpaşa’da Patlamada Hasar Gören Bina Havadan Görüntülendi

Gaziosmanpaşa'da meydana gelen doğal gaz patlamasında hasar gören bina havadan görüntülendi.

Gaziosmanpaşa'da meydana gelen doğal gaz patlamasında hasar gören bina havadan görüntülendi.

Gaziosmanpaşa Kazım Karabekir Mahallesi 922. Sokak'ta dün saat 18.00 sıralarında bir binada doğal gaz kaynaklı patlama meydana geldi. 1 kişinin yaralandığı patlamada dairenin duvarları yıkılırken, sokak üzerindeki bir araba hasar gördü. Çevredeki bir hastaneye kaldırılan yaralı Harun P.'nin tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Binada oluşan hasar ve olay yeri ise havadan görüntülendi.

"Deprem oluyor zannettim"

Yaşanan patlamada otomobili hasar gören Erdal Tilke, "Evdeydim yatıyordum. Büyük bir patlamaya uyandım. Deprem oluyor zannettim. O an çocuklarımı hazırladım. Balkona çıktım. Binanın yıkıldığını, molozların arabamın üstünde olduğunu gördüm. O şekilde de dışarı çıktık. Şu anda arabamın arka camı, kaput, tavan ve yan camların hepsi kırık bir şekilde. Gaz sıkışmasından dolayı patlama olduğunu söylüyorlar. Arabam sıfır kilometrede. 160-170 bin TL civarında değeri var" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Av. Sancaktar Devlet Özkul, “tutuklama Son Çare Olmalı”
Özel Proje Okulları Klavuzu Yayımlandı
“yöksi̇s Ve Veri Merkezine Sızıntı Yok”
Yök Personel Alımı Hakkında
Lgs 1. Nakil Sonuçları Açıklandı