Hırsızlar 100 Kilogram Odun İle Yakalandı

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından son bir haftada 21 bin 379 kişinin GBT sorgulaması yapıldı.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından son bir haftada 21 bin 379 kişinin GBT sorgulaması yapıldı. Uygulamalarda çeşitli suçlardan aranması olan 207 kişi yakalanırken, 507 farklı asayiş olayında ise 289 şüpheli gözaltına alındı.

Denizli'de polis ekipleri tarafından 1 ile 7 Şubat 2021 tarihleri arasında yapılan rutin kontroller, sabit uygulama noktaları ve olaylara müdahale sırasında 21 bin 379 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yapıldı. Yapılan sorgulamalar sonucu çeşitli suçlardan aranması olan 207 şüpheli yakalandı. Polis ekipleri tarafından yakalama kararı olan 143 kişi gözaltına alınırken, adliyeye sevk edilen şüphelilerden 88'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yapılan çalışmalarda, 6 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kurusıkı tabanca, 36 adet mermi, 1 adet Change otomobil, 1 adet çalıntı araba, 1 adet çalıntı elektrikli bisiklet, 1 adet çalıntı cep telefonu, 1 adet televizyon, 100 kilogram odun ve 10 adet kalıp demiri ele geçirildi.

Öte yandan, kent genelinde meydana gelen 507 farklı asayiş olayında ise 289 kişinin gözaltına alındığı, adliyeye sevk edilen şüphelilerden 6'sı tutuklanarak cezaevine gönderildikleri bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Doç.dr. Özhan Çetindağ; “angelina Jolie’nin Kararı Meme Kanserinde Küresel Farkındalık Yarattı”
“hekimlerin İ̇cap Nöbet Ücretlerinin Geri İ̇stenmesi, Emeğe Ve Hukuka Açık Bir Saygısızlıktır”
Radyoterapi Korkulacak Bir Tedavi Mi?
Emekli Maaşı Zammı Son Dakika
Hekimlik Yasa Tasarısı İ̇vedilikle Yasalaşmalı!