İ̇stanbul’da Kartpostallık Manzaralar

İstanbul'da 2 gündür etkili olan kar yağışı sonrası Galata Kulesi'nin etrafındaki binalar beyaza bürünürken ortaya kartpostallık görüntüler çıktı.

İstanbul'da 2 gündür etkili olan kar yağışı sonrası Galata Kulesi'nin etrafındaki binalar beyaza bürünürken ortaya kartpostallık görüntüler çıktı.

İstanbul'da 2 gündür etkili olan kar yağışı kenti beyaza bürüdü. Yoğun kar yağışı Tarihi Yarımada ve çevresindeki yapıları beyaz örtü ile kapladı. Tarihi binaların kartpostallık görüntüsü ise havadan görüntülendi. Galata Kulesi'nin etrafındaki binalar beyaza bürünürken, ortaya kartpostallık görüntüler çıktı. Kar yağışının 2 gün daha devam etmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Av. Sancaktar Devlet Özkul, “tutuklama Son Çare Olmalı”
Özel Proje Okulları Klavuzu Yayımlandı
“yöksi̇s Ve Veri Merkezine Sızıntı Yok”
Yök Personel Alımı Hakkında
Lgs 1. Nakil Sonuçları Açıklandı