Jandarmanın 3 Aylık Operasyonunda 6 Tutuklama

Eskişehir'de jandarma ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alındıktan sonra mahkemeye sevk edilen 11 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

Eskişehir'de jandarma ekiplerince gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alındıktan sonra mahkemeye sevk edilen 11 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri (KOM) ile Çifteler ve Mahmudiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan üç aylık istihbari çalışma sonucunda; uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti suçunu işledikleri değerlendirilen 24 şüphelinin kimlikleri tespit edilmişti. Gerçekleştirilen ilk operasyonda yakalanan 10 kişiden 3'ü tutuklanırken 7 kişi serbest bırakılmıştı. Yapılan ikinci operasyonda gözaltına alınan 14 kişiden 3'ü ifadesinin ardından serbest bırakılırken 11 kişi bugün adliyeye sevk edilmişti.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ö.Y., F.K., E.K., Y.S. ve Ü.Ç. adlî kontrol şartıyla serbest bırakılırken; R.Y., E.Ç., İ.K., S.K., S.O. ve Z.Y. isimli şüpheliler tutuklanarak Eskişehir H Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Av. Sancaktar Devlet Özkul, “tutuklama Son Çare Olmalı”
Özel Proje Okulları Klavuzu Yayımlandı
“yöksi̇s Ve Veri Merkezine Sızıntı Yok”
Yök Personel Alımı Hakkında
Lgs 1. Nakil Sonuçları Açıklandı