Karabük’te Zehirli Koyunu Yiyen Köpekler Telef Oldu

Karabük'ün Safranbolu ilçesine bağlı Sat köyünde telef olmuş bir koyunu yedikleri düşünülen köpekler zehirlenerek telef oldu.

Karabük'ün Safranbolu ilçesine bağlı Sat köyünde telef olmuş bir koyunu yedikleri düşünülen köpekler zehirlenerek telef oldu.

Edinilen bilgiye göre, Karabük-Kastamonu karayolu üzerinde Safranbolu ilçesine bağlı Sat köyünde telef olmuş bir koyun kimliği belirsiz kişiler tarafından çevreye atıldı. İddiaya göre köydeki sahipli ve sahipsiz köpekler ayakları bağlanmış haldeki koyunu yedikten sonra zehirlenerek telef oldu. Korkunç manzara ile karşılaşan köylüler durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatan ekipler civardaki güvenlik kameralarını inceleme altına aldı.

Olayı sabah fark ettiklerini belirten Fehmi Coşkun, "Köyün çevresinde yatan birkaç tane köpek zehirli koyunu yedikten sonra zehirlenmiş. Bundan olduğunu düşünüyoruz. Çok sayıda zehirlenen köpekler var. Hayvanlar ölmüş" diye konuştu.

"Gördüğümüz 5-6 köpek var, daha fazla da olabilir"

Telef olmuş koyunun bilerek bırakıldığını düşündüklerini ifade eden Coşkun, "Jandarma geldi, kameraya kayıtlarına bakıyorlar. Bulunsa çok iyi olur. Gördüğümüz 5-6 köpek var. Daha fazla da olabilir. Sahipli olanlar da var sahipsiz olanlar da var. Can bunlar, yazı günah. Jandarmaya ihbarda bulundum. Kimin bıraktığını arıyorlar. İnşallah bulunur" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

“hekimlerin İ̇cap Nöbet Ücretlerinin Geri İ̇stenmesi, Emeğe Ve Hukuka Açık Bir Saygısızlıktır”
Radyoterapi Korkulacak Bir Tedavi Mi?
Emekli Maaşı Zammı Son Dakika
Hekimlik Yasa Tasarısı İ̇vedilikle Yasalaşmalı!
Hekim Birliği Sendikası’nın Hukuki Mücadelesinden Emsal Nitelikte Kararlar