Kıbrıs Gazisi Karda Aç Kalan Sahipsiz Hayvanları Besledi

Kar yağışından vatandaşlar etkilendiği kadar sahipsiz hayvanlar da etkileniyor.

Kar yağışından vatandaşlar etkilendiği kadar sahipsiz hayvanlar da etkileniyor. Kıbrıs gazisi Dursun Beytosun da yaz kış demeden hayvanları besliyor.

İstanbul'da geçtiğimiz günlerde etkili olan kar yağışı bugün de devam ediyor. Kar yağışından vatandaşlar etkilendiği kadar sahipsiz hayvanlar da etkileniyor. Kıbrıs gazisi Dursun Beytosun da yaz kış demeden ekmek ve etlerle hayvanları besliyor. Sarıyer'de ormanda yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanlarını besleyen gazi, herkesin hayvanları düşünmesi gerektiğini belirtti.

Belgrad Ormanı'nda sürekli hayvanları besleyen Kıbrıs Gazisi Dursun Beytosun, "Bu işi sürdürüyorum. Kıbrıs'tan beri askerim, gaziyim. Gönüllü bir insanım. Yiyecekleri komşularımdan fırıncı arkadaşlardan alıyorum, köşe başlarına atıyorum. Sabah geldim. 12'den beri buralardayım. Ormanlara girmediğim yer yok, ben daha çok yabani hayvanlara bırakıyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

“hekimlerin İ̇cap Nöbet Ücretlerinin Geri İ̇stenmesi, Emeğe Ve Hukuka Açık Bir Saygısızlıktır”
Radyoterapi Korkulacak Bir Tedavi Mi?
Emekli Maaşı Zammı Son Dakika
Hekimlik Yasa Tasarısı İ̇vedilikle Yasalaşmalı!
Hekim Birliği Sendikası’nın Hukuki Mücadelesinden Emsal Nitelikte Kararlar