Kısıtlamaya Uymayan 232 Kişiye İdari İşlem Yapıldı

Korona virüs salgınının kontrol altında tutulması için getirilen kısıtlama denetimlerine uymayan 232 kişiye idari işlem yapıldı.

Korona virüs salgınının kontrol altında tutulması için getirilen kısıtlama denetimlerine uymayan 232 kişiye idari işlem yapıldı.

12 Şubat 2021 Cuma günü saat 21.00'de başlayıp, 15 Şubat 2021 Pazartesi günü saat 05.00'e kadar devam eden sokağa çıkma kısıtlamaları süresince, Şanlıurfa Valiliği koordinasyonunda il genelinde kolluk kuvvetleri, şehrin ana bulvarları ve kavşaklarda sokağa çıkma kısıtlamasına yönelik denetlemeler yaptı. Yapıla denetimler kapsamında 923 ekip halinde çalışan 2842 personel iş yeri, alan ve izolasyon denetimlerini sürdürdü. Deneti ve uygulamalarda, hafta sonu kısıtlama kurallarını ihlal eden 232 kişiye idari işlem yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Av. Sancaktar Devlet Özkul, “tutuklama Son Çare Olmalı”
Özel Proje Okulları Klavuzu Yayımlandı
“yöksi̇s Ve Veri Merkezine Sızıntı Yok”
Yök Personel Alımı Hakkında
Lgs 1. Nakil Sonuçları Açıklandı