Kktc Başbakanı Saner Anjiyo Oldu

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Ersan Saner'e, göğüste baskı şikayeti ile başvurduğu hastanede başarılı bir şekilde anjiyo yapıldı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Ersan Saner'e, göğüste baskı şikayeti ile başvurduğu hastanede başarılı bir şekilde anjiyo yapıldı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Ersan Saner anjiyo oldu. Saner'in göğüste baskı şikayetiyle gittiği Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde yapılan anjiyonun ardından hastanenin Başhekimi Dr. Adil Özyılkan, Saner'in durumuna ilişkin açıklama yaptı. Özyılkan tarafından yapılan açıklamada, Saner'e EKG ve EKO'da patoloji olmamasına rağmen göğüs ağrısının tipik olduğu düşünülerek kontrol amaçlı koroner anjiyografi uygulanması kararı alındığı kaydedildi.

Başhekim Dr. Özyılkan, "Yapılan koroner anjiyografisi normal bulunmuş olup, göğüs ağrısı tansiyon yüksekliğine bağlanmıştır. Saner, kısa süreli gözetim altında kaldıktan sonra taburcu edilecektir" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Av. Sancaktar Devlet Özkul, “tutuklama Son Çare Olmalı”
Özel Proje Okulları Klavuzu Yayımlandı
“yöksi̇s Ve Veri Merkezine Sızıntı Yok”
Yök Personel Alımı Hakkında
Lgs 1. Nakil Sonuçları Açıklandı