Kolombiya’da Hastaneye Dalan İnek 1 Kişiyi Yaraladı

Kolombiya'da bir hastanenin bekleme odasına dalan ve paniğe neden olan inek, köşeye sıkıştırdığı 1 kişiyi yaraladı.

Kolombiya'da bir hastanenin bekleme odasına dalan ve paniğe neden olan inek, köşeye sıkıştırdığı 1 kişiyi yaraladı.

Güney Amerika ülkesi Kolombiya'nın Antioquia bölgesindeki San Rafael Hastanesinde bir inek hastaneye daldı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, bir anda bekleme odasına giren ineğin randevu için bekleyen hastalara saldırdığı görüldü. O anlarda büyük panik yaşanırken, inek köşeye sıkıştırdığı 1 kişiyi yaraladı. İneğin darbelerini alan kadının saniyelerce yerde çırpındığı kameraya yansıdı. Yaralı kadını kurtarmak için çevredekilerin büyük çaba harcadığı görüldü.

Yaşanan korku dolu olayın ardından inek bir süre sonra alanı terk ederken, sahibinin özür dilemek için hastaneye geldiği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

“hekimlerin İ̇cap Nöbet Ücretlerinin Geri İ̇stenmesi, Emeğe Ve Hukuka Açık Bir Saygısızlıktır”
Radyoterapi Korkulacak Bir Tedavi Mi?
Emekli Maaşı Zammı Son Dakika
Hekimlik Yasa Tasarısı İ̇vedilikle Yasalaşmalı!
Hekim Birliği Sendikası’nın Hukuki Mücadelesinden Emsal Nitelikte Kararlar