Miniklerden Esnafa Türk Bayrağı

Bilecik'te Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Mehmet Nuri Efendi Anaokulunun öğrencileri kent merkezinde faaliyet gösteren esnafa Türk Bayrağı dağıttı.

Bilecik'te Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Mehmet Nuri Efendi Anaokulunun öğrencileri kent merkezinde faaliyet gösteren esnafa Türk Bayrağı dağıttı.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinliği kapsamında minik öğrenciler Türk bayrakları alarak, öğretmenleri eşliğinde kent merkezinde faaliyet gösteren esnafa Türk Bayrağı dağıttı. Miniklere, Bilecik Valisi Bilal Şentürk ve Milli Eğitim İl Müdürü Mustafa Sami Akyol da eşlik etti.

Etkinlik hakkında açıklama yapan okul yönetimi, "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinliği kapsamında Öğrencilerde bayrak sevgisi, milli manevi duyguları pekiştirmek, okul öncesi eğitimde farkındalık oluşturmak için yapılmıştır" ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Av. Sancaktar Devlet Özkul, “tutuklama Son Çare Olmalı”
Özel Proje Okulları Klavuzu Yayımlandı
“yöksi̇s Ve Veri Merkezine Sızıntı Yok”
Yök Personel Alımı Hakkında
Lgs 1. Nakil Sonuçları Açıklandı