Narkotik Köpeği “radar” Uyuşturucuya Geçit Vermedi

Karabük'te jandarma ekipleri tarafından bir eve düzenlenen operasyonda narkotik köpeği "Radar" sayesinde 565 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Karabük'te jandarma ekipleri tarafından bir eve düzenlenen operasyonda narkotik köpeği "Radar" sayesinde 565 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri merkeze bağlı Cumayanı köyünde iki kişinin uyuşturucu işi ile uğraştığı ihbarını aldı. Yapılan çalışmaların ardından iki şüphelinin oturduğu eve operasyon düzenlendi. Evde uyuşturucu arama köpeği Radar'ın da desteği ile yapılan aramada 565 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan 2 şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Demircan, “sağlık Bakanlığı Kalite Birimi, Ne Müfettiş Ne De Bir Sayıştay Denetçisi Değildir”
Nz’den Medikal Estetikçilere Kore Modeli Eğitimi
Hekim Birliği, “8 Yıl 4 Ay Hapis Cezasını Kabul Etmiyoruz”
“sendikal Haklar Kısıtlanamaz”
Toraks Derneği : “ulusötesi Tütün Şirketlerin Lobicilik Faaliyetleri Engellenmelidir”