Osmancık’ta Vatandaşlar Bozuk Yoldan Şikayetçi

ÇORUM (İHA) – Çorum'un Osmancık ilçesi Koyun Baba Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, çukurlara dolu olan yolun yapılmasını istiyor.

ÇORUM (İHA) – Çorum'un Osmancık ilçesi Koyun Baba Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, çukurlara dolu olan yolun yapılmasını istiyor.

Koyun Baba Mahallesi Meliha-Rıfat Göbel Ortaokulu'na giden Yıldırım Beyazıt Sokağı'ndaki yol onarılmayı bekliyor. Okulların açılmasıyla birlikte daha da işlek hale gelecek olan bu yolun yapılmasını isteyen vatandaşlar, "Dün yağan yağmurla birlikte yolda bulunan çukurlar suyla doldu. Sular çekilince bugün çamur oldu. Yollar delik deşik, üstelik biz yayaların yürüyebileceği bir kaldırım bile yok. Bu yolu kullanan çocuklarımız ve bizler zor anlar yaşıyoruz. Her an ciddi bir kaza riski ile karşı karşıya kalıyoruz "diyerek yetkililere seslendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Av. Sancaktar Devlet Özkul, “tutuklama Son Çare Olmalı”
Özel Proje Okulları Klavuzu Yayımlandı
“yöksi̇s Ve Veri Merkezine Sızıntı Yok”
Yök Personel Alımı Hakkında
Lgs 1. Nakil Sonuçları Açıklandı