Özhan Gönüllülerinden Mavi Kapak Bağışı

Yürüttüğü bir çok sosyal sorumluluk projesiyle adından söz ettiren gönüllüler topluluğu Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği için harekete geçti.

Özhan Gönüllüleri Topluluğu, biriktirdiği mavi kapaklarla umut oldu.

Yürüttüğü bir çok sosyal sorumluluk projesiyle adından söz ettiren gönüllüler topluluğu Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği için harekete geçti. Topluluk üyeleri çevrelerinden ve müşterilerden edindikleri mavi kapakları mağazalardaki noktalarda biriktirdi. 50 kolinin üzerinde biriken mavi kapaklar dernekteki görevlilere teslim edildi. Gönüllüler Topluluğu Başkanı Yener Kaptan, "Türkiye Omurilik Felçliler Derneği'nin yürütmüş olduğu kapak ol kampanyasına biz de destek olduk. Bu kapaklar engelli bireyler için tekerlekli sandalye ve mindere dönüşecek. Desteğini bizden esirgemeyen tüm gönüllü dostlarıma teşekkür ederim" dedi.

Özhan Marketler Zinciri Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Ayşen Yılmaz, "İhtiyaç sahiplerine fayda sağlayacak böyle anlamlı projelerde yer almaktan dolayı mutluyuz. Ekibimiz ve müşterilerimiz tam bir dayanışma örneği gösterdi. Herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

“hekimlerin İ̇cap Nöbet Ücretlerinin Geri İ̇stenmesi, Emeğe Ve Hukuka Açık Bir Saygısızlıktır”
Radyoterapi Korkulacak Bir Tedavi Mi?
Emekli Maaşı Zammı Son Dakika
Hekimlik Yasa Tasarısı İ̇vedilikle Yasalaşmalı!
Hekim Birliği Sendikası’nın Hukuki Mücadelesinden Emsal Nitelikte Kararlar