Salihli’de Jandarma Aranan 7 Kişiyi Yakaladı

Manisa'nın Salihli ilçesinde jandarma ekipleri aranan şahıslara yönelik yaptığı çalışmada 7 kişiyi yakaladı.

Manisa'nın Salihli ilçesinde jandarma ekipleri aranan şahıslara yönelik yaptığı çalışmada 7 kişiyi yakaladı.

Sorumluluk alanında huzur ve güvenliğin sağlanması adına etkin faaliyet yürüten Salihli İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, asayiş ve trafik uygulaması gerçekleştirdi. Muhtelif yerlerde yapılan uygulamada 621 şahıs ve 347 araç sorgusu yapılırken, 22 araç sürücüsüne toplam 16 bin 600 lira ceza kesildi. Yapılan GBT sorgusunda çeşitli suçlardan aranan 7 kişi yakalandı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından M.B. tutuklanırken, L.G., T.T., E.Y., Y.B., M.C. ve B.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

“hekimlerin İ̇cap Nöbet Ücretlerinin Geri İ̇stenmesi, Emeğe Ve Hukuka Açık Bir Saygısızlıktır”
Radyoterapi Korkulacak Bir Tedavi Mi?
Emekli Maaşı Zammı Son Dakika
Hekimlik Yasa Tasarısı İ̇vedilikle Yasalaşmalı!
Hekim Birliği Sendikası’nın Hukuki Mücadelesinden Emsal Nitelikte Kararlar