Sokağa Çıkma Kısıtlamasını İhlal Eden Otomobildeki 3 Kişiye İdari Para Cezası Uygulandı

Erzincan'da gece saatlerinde sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ederek seyir halinde durdurulan otomobilde yakalanan 3 kişiye idari para cezası uygulandı.

Erzincan'da gece saatlerinde sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal ederek seyir halinde durdurulan otomobilde yakalanan 3 kişiye idari para cezası uygulandı.

Erzincan kent merkezinde gece saatlerinde seyir halindeki otomobil polis tarafından Ordu Caddesi üzerinde durduruldu. Yapılan incelemede otomobil sürücüsünün ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı. Araçta bulunan bir şahsın aşırı alkollü olduğu görülürken toplamda üçünün de sokağa çıkma kısıtlamasından herhangi bir muafiyetlerinin olmadığı anlaşıldı.

Yapılan sorgunun ardından ehliyetsiz sürücüye hem trafik yönünden hem de diğer 2 arkadaşıyla birlikte sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden idari para cezası uygulandı.

Otomobil çekiciyle parka çekildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Demircan, “sağlık Bakanlığı Kalite Birimi, Ne Müfettiş Ne De Bir Sayıştay Denetçisi Değildir”
Nz’den Medikal Estetikçilere Kore Modeli Eğitimi
Hekim Birliği, “8 Yıl 4 Ay Hapis Cezasını Kabul Etmiyoruz”
“sendikal Haklar Kısıtlanamaz”
Toraks Derneği : “ulusötesi Tütün Şirketlerin Lobicilik Faaliyetleri Engellenmelidir”