Trafik Polislerinden Şehitler İçin Lokma Hayrı

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü şehitler için lokma hayrı düzenledi.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü şehitler için lokma hayrı düzenledi.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından sosyal mesafe kuralları gözetilerek Aydın Bey Camii önünde bin 500 kişilik lokma hayrı düzenlendi. Vatandaşlar, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla düzenlenen hayra yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte ayrıca trafik polisleri tarafından vatandaşlara trafik kuralları hatırlatılarak bilgilendirici broşürler dağıtıldı.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri 18 Mart Çanakkale şehitleri başta olmak üzere bugüne kadar vatanı uğruna can veren tüm şehitler için lokma döktürdüklerini ifade ederek, "Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad olsun" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberler Haberleri

Av. Sancaktar Devlet Özkul, “tutuklama Son Çare Olmalı”
Özel Proje Okulları Klavuzu Yayımlandı
“yöksi̇s Ve Veri Merkezine Sızıntı Yok”
Yök Personel Alımı Hakkında
Lgs 1. Nakil Sonuçları Açıklandı