Ergani’de Korona Virüs Denetimi

Diyarbakır'ın Ergani İlçe Belediyesi zabıta ekipleri tarafından, korona virüs tedbirleri kapsamında denetim gerçekleştirildi.

Diyarbakır'ın Ergani İlçe Belediyesi zabıta ekipleri tarafından, korona virüs tedbirleri kapsamında denetim gerçekleştirildi.

Ergani'de faaliyet gösteren iş yerlerine, korona virüse karşı alınması gereken tedbirlerle yönelik kaymakamlık, emniyet ve zabıta ekipleri tarafından denetim gerçekleştirildi. Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk'ün de katıldığı denetimlerde ekipler tarafından iş yerleri tek tek kontrol edildi. Ekipler iş yeri sahiplerine uyarılarda bulunulurken, vatandaşların da tedbirlere uymalarını istedi.

Denetimlerle ilgili bilgi veren Kaymakam Öztürk, "Ergani genelinde denetimlerimizi ara vermeden sürdürüyoruz. Katıldığım denetimlerde gördüğüm kadarıyla halkımız, sağlıklı günlere ulaşmak için tedbirlere sabırla riayet etmeye çalışıyor. Bu şekilde, sağlıklı günlere hep beraber ulaşmayı diliyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

Adana Yüreğir Devlet Hastanesi’nde Yaşanan Olay Kabul Edilemez!
Birlik Sağlık Sen Kadın Kollarından 8 Mart Açıklaması
Hekim Birliği Başkanı Balcı, “kadının Gücü Toplumun Gücüdür”
“acil Servisler Poliklinik Gibi Kullanılmamalı”
Ramazanda Yapılan Bu Hatalar Diz Ve Bel Ağrısını Artırıyor !