Gercüş’te Kan Bağışı Kampanyası

Batman'ın Gercüş İlçe Jandarma Komutanlığı personeli ve vatandaşlar, Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Batman'ın Gercüş İlçe Jandarma Komutanlığı personeli ve vatandaşlar, Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Gercüş'e bağlı Bağlarbaşı Mahallesi Kazım Koyuncu Bulvarında Kızılay tarafından açılan standa jandarma personeli ile vatandaşlar kan bağışında bulundu. Kan bağışında bulunan vatandaşlardan Mustafa Kocabaş, kan vermenin çok önemli olduğunu söyledi. Kocabaş, "Ülkemizde felaketler yaşanıyor. Bütün kardeşlerimizin kan ihtiyacı var. Kış aylarında kan bağışı düşüyor. Kan bağışında bulunduk, bir kişiye yardımcı olabilirsek ne mutlu bize" dedi.

Hüseyin Yılmaz isimli vatanda ise kan vermenin her insanın görevi olduğunu söyledi. Yılmaz, "Kan her zaman ihtiyaçtır. Vatandaşların bunu alışkanlık haline getirmesi gerekir. Herkesi kan vermeye davet ediyorum. Her kan bir can kurtarır, bu can sizin ailenizden biri de olabilir" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

Dizdeki Kireçlenme İ̇çin 6 Tedavi Şekli
Fibromiyalji İle Yaşam Nasıl Olmalı ?
“i̇nmede Çare Erken Müdahale”
İ̇zmir Sağlık Platformu: Kutlama Değil Çözüm İ̇stiyoruz
Genital Estetik İ̇steyen Kadın Sayısı Artıyor Mu?