Vali Erkaya Yırık Koronavirüs Aşısı Oldu

Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da Covid-19'la mücadele kapsamında aşılama çalışmaları devam ediyor.

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, koronavirüs aşısının ilk dozunu yaptırdı.

Ülke genelinde olduğu gibi Elazığ'da da Covid-19'la mücadele kapsamında aşılama çalışmaları devam ediyor. Kentte hem ilk hemde ikinci doz aşılamaları yapılıyor. Vali Erkaya Yırık'ta aşı takvimi kapsamında aşının ilk dozunu yaptırdı.

Korona virüsten biran önce kurtulabilmek için sırası gelen tüm vatandaşların aşı olması gerektiğini belirten Vali Erkaya Yırık, "Bu hem kendi sağlıkları hemde tüm toplumum sağlığı için önem arz etmektedir. Aşıların milletimize sağlık getirmesi ve eski güzel günlerimize dönmemiz temennisiyle vatadaşlarımızın sıhhat bulması ümidiyle sağlıklı günler diliyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

Dr. İ̇nan Mutlu, 14 Mart’ın Anlamı: Tıbbiyeden Bugüne
Doğruyol’dan 14 Mart Tıp Bayramı Açıklaması
Adana Yüreğir Devlet Hastanesi’nde Yaşanan Olay Kabul Edilemez!
Birlik Sağlık Sen Kadın Kollarından 8 Mart Açıklaması
Hekim Birliği Başkanı Balcı, “kadının Gücü Toplumun Gücüdür”