Banyonuza Klozet Modelleri İle Tarz Katabilirsiniz

Banyonuza Klozet Modelleri İle Tarz Katabilirsiniz

Evinizin banyosunu A'dan Z'ye kusursuz bir şekilde dekore mi etmek istiyorsunuz? Banyonuzu sıradan dekorasyon esintilerinden kurtararak ferah ve modern bir görünüme kavuşturmak için Koçtaş klozet modellerine göz atmanız yeterli!

Evinizin banyosunu A'dan Z'ye kusursuz bir şekilde dekore mi etmek istiyorsunuz? Banyonuzu sıradan dekorasyon esintilerinden kurtararak ferah ve modern bir görünüme kavuşturmak için Koçtaş klozet modellerine göz atmanız yeterli! Fraklı renk, tasarım ve özelliklerle banyonuzun demirbaşı olan klozet tasarımları arasında asma ve kanallı olanlar göze çarpıyor. Alışagelmiş tasarımıyla her daim kabul gören kanallı modeller ile banyonuzda gösterişten uzak bir görünüm yakalayabilirsiniz. Su haznesinin dışarda olduğu bu modelin duvara sıfır olarak monte edilmesi kullanımdan dolayı oluşabilecek sesi minimum seviyeye indiriyor. Zamansız görünümün anahtarı olan asma modeller ise özellikle yerden tasarruf etmek isteyenlerin gözdesi! Küçük bir banyoya sahipseniz asma modeli tercih ederek banyonuzun daha geniş görünmesini sağlayabilirsiniz. Kanalsız olduğu için banyoda minimalist bir görünüm yakalayabilirsiniz. Tasarım kadar Koçtaş renkli modelleriyle de dekorasyonda farklılığı yakalıyor. Klasik ve geleneksel bir tercih yapmak isterseniz beyaz modelleri tercih edebilirsiniz. Farklı bir ambiyans yakalamak içinse siyah modelleri tercih edebilirsiniz. Banyonuzun duvar rengine, duşakabine ve lavaboya göre tercih yapabilirsiniz.
 

Konfor ve Şıklığın Birleşimi

Banyo dekorasyonu, ev dekorasyonun tamamlayıcısıdır. Siz de eğer evde vakit geçirmeyi seviyorsanız, temizliği kadar şıklığı ve dekorasyonuyla da banyonuzu ön plana çıkarmak istiyorsanız zamansız tasarımları ve kalitesiyle adından söz ettiren Koçtaş klozet modelleri görmeye değer! Farklı renk ve tasarımlarıyla dikkat çeken modern klozet modelleri ile özellikle küçük banyoları geniş alanlara dönüştürebilirsiniz. Sıkça tercih edilenler arasında yer alan asma modeller rezervuardan gelen suyu kanallar ile değil suyun basıncı yardımıyla hazne içinde dolaştırır.

klozet-modelleri.jpeg

Böylece su tasarrufu sağlanır. Asma modellerde kanal olmadığı için istenmeyen mikroorganizmaların barınabilecekleri kıvrımlı oyuntular ve kıvrımlar bulunmaz. Özellikle temizleme alanını en aza düşürmek isterseniz bu tarz modelleri düşünebilirsiniz. Kanallı klozet modelleri ise dekorasyonda geleneksel görünüm sevenler için tasarlanır. Klasikten ödün vermeyen bir yapınız varsa bu modelleri deneyebilirsiniz.

Banyo Dekorasyonunuza Uyum Sağlayacak Klozet Modeli Nasıl Seçilir?

Banyonuzun atmosferini değiştirecek Koçtaş yeni klozet modelleri ile ferah bir banyoya sahip olabilirsiniz. Malzeme kalitesiyle uzun yıllar kullanabileceğiniz farklı renk ve tasarımlarıyla banyonuzun atmosferini hızlı bir şekilde değiştirebilirsiniz. Banyonuzdaki alanı akıllıca kullanarak küçük banyoları bile ferah bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Köşe klozet modelleri ile seçeceğiniz klozeti banyonuzdaki uygun bir köşeye konumlandırabilirsiniz. Yuvarlak, kare veya oval kesime sahip tasarımlardan birini tercih edebilir, kanallı veya kanalsız modellere yönelebilirsiniz. Açık renklerin hakim olduğu bir banyo dekorasyonu için beyaz rengi tercih edebilirsiniz. Daha sıra dışı bir tercih yapmak istiyorsanız siyah modellere bakabilirsiniz. Siyah rengin altıgen zemin tasarımıyla birleştiği modeller ile banyonuzda yaratıcı bir dokunuş yapabilirsiniz. Koçtaş renk ve tasarım kadar kullanım kolaylığı ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Asma klozetlerde sıkça karşılaşabileceğiniz tak çıkar özelliği ile klozet kapağını rahatça temizleyebilirsiniz. Bir diğer kullanım kolaylığı ise yavaş kapanan kapak özelliği. Bu özellik sayesinde keyifli ve sessiz bir kullanıma kavuşabilirsiniz.

Banyonuzun Vazgeçilmezi Koçtaş Klozet Modelleri

Tasarımları kadar konforuyla da ön plana çıkan klozet modelleri ve fiyatları kullanılan malzemeye, tasarıma ve genel özelliklerine göre farklılık gösteriyor. Yeni modeller arasında yer alan asma modellerin fiyatları geleneksel olup olmamasına göre değişiyor. Kanallı ve kanalsız olarak ayrılan modellerin renk ve genel özelliklerine göre de değişiklik gösterir. Dekorasyona uygun olduğunu düşündüğünüz pek çok farklı modele Koçtaş web sitesinden tek tuşla ulaşabilirsiniz. Klozet fiyatları da modelleri gibi oldukça çeşitlidir. Koçtaş web sitesine göz atarak farklı tarzlardaki modelleri inceleyebilir, dilediğiniz ürünün siparişini hemen verebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.