Club Brugge - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş maçı Exxen şifresiz canlı izle!

Club Brugge - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Beşiktaş maçı Exxen şifresiz canlı izle!

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi'nde Heyecanla Club Brugge Karşısına Çıkıyor. ​​​​​​​21 Eylül 2023 - Beşiktaş, Türkiye'yi UEFA Konferans Ligi'nde gururla temsil eden bir takım olarak, Club Brugge ile kritik bir karşılaşmaya çıkıyor. İşte Club Brugge - Beşiktaş maçına dair tüm detaylar.

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi'nde Heyecanla Club Brugge Karşısına Çıkıyor. 21 Eylül 2023 - Beşiktaş, Türkiye'yi UEFA Konferans Ligi'nde gururla temsil eden bir takım olarak, Club Brugge ile kritik bir karşılaşmaya çıkıyor. İşte Club Brugge - Beşiktaş maçına dair tüm detaylar.

Maç Tarihi ve Canlı Yayın Bilgileri

Club Brugge - Beşiktaş maçı 21 Eylül Perşembe günü saat 22:00'de Exxen platformunda canlı olarak yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Peki, iki takımın muhtemel ilk 11'leri ne olacak? İşte tahminler:

Club Brugge: Mignolet, Sabbe, Mechele, Spileers, Cuyper, Cetlesen, Onyedika, Vanaken, Olsen, Zinckernagel, Thiago.

Beşiktaş: Mert, Rosier, Necip, Colley, Masuaku, Amir, Chamberlain, Rashica, Gedson, Muleka, Aboubakar.

Avrupa'da Deneyim

Beşiktaş, Club Brugge karşılaşmasıyla birlikte Avrupa kupalarındaki 236. mücadelesine çıkacak. Bugüne kadar oynadığı 235 maçta siyah-beyazlar, 89 galibiyet, 47 beraberlik ve 99 mağlubiyet elde etti. Toplamda ise 310 gol atarken, kalesinde 349 gol gördü.

Bu Sezon Namağlup

Kara Kartal, bu sezon UEFA Konferans Ligi'nde çıktığı 6 maçtan da galip ayrıldı ve büyük bir başarı yakaladı. 2. Eleme Turu'nda Tirana'yı 3-1 ve 2-0'lık skorlarla mağlup ederek başladı. 3. Eleme Turu'nda ise Neftçi'yi 3-1 ve 2-1'le geçti. Play-off turunda ise Dinamo Kiev'i 3-2 ve 1-0 yenerek namağlup ünvanını sürdürdü.

Club Brugge ile Karşılaşma Geçmişi

Beşiktaş, Club Brugge ile Avrupa sahnesinde 4. kez karşılaşacak. Daha önceki 3 müsabakada 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde etti. Club Brugge ile son karşılaşmaları 2014-2015 sezonunda UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda gerçekleşmiş ve Beşiktaş, rakibi 2-1 ve 3-1'lik skorlarla mağlup etmişti.

Hakem Aleksei Kulbakov Yönetecek

Bu önemli mücadelede düdüğü Belaruslu hakem Aleksei Kulbakov çalacak. Yardımcı hakemler Dmitri Zhuk ve Oleg Maslyanko olacakken, dördüncü hakem Dzmitry Dzmitryieu görev alacak. VAR (Video Yardımcı Hakem) pozisyonunda Polonyalı Bartosz Frankowski ve AVAR (Yardımcı Video Yardımcı Hakem) pozisyonunda yine Polonyalı Krzysztof Myrmus görev yapacak.

Beşiktaş taraftarları ve futbolseverler, bu önemli maçı heyecanla bekliyor. İlk düdük çaldığında, Exxen platformunda gerçekleşecek olan mücadeleyi canlı olarak izleyebilirsiniz.

Canlı maç izle, matbet canlı izle, betpas canlı izle, restbet canlı izle, taraftariumjustin tv, şifresiz canlı maç izle, selçuk sports, bein sport canlı izle, digitürk canlı, 1xbet canlı maç izle, idman tv, italya serie a canlı izle, italya ligi canlı izle, milan inter derbisi izle, milan maçı izle, inter maçı canlı izle, s sport canlı izle, s sport plus canlı izle.

Not: 1xbet, betpas, matbet justin tv ve taraftarium ve selçuk sports gibi siteler illegal olup, telif hakkı bulunan korsan içerik dağıtmaları yasal değildir. Konuyla ilgili tüm yasal sorumluluk size ve içeriği paylaşan sitelere aittir.

Fenerbahçe - Nordsjaelland Maçı Ne Zaman? Maç Saat Kaçta ve Hangi Kanalda? Exxen Canlı Şifresiz İzle

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.