Evinizdeki Dağınıklıklara Son Veren Baza Modelleri

Evinizdeki Dağınıklıklara Son Veren Baza Modelleri

Yataş, baza modelleri ile dar iç mekanların atmosferini daha ferah ve keyifli yaşanabilir kılmak için özel çözümler sunuyor! Yaşam alanlarınıza yenilikçi ve dinamik bir ruh kazandırırken, zamandan bağımsız dekorasyon kodları ile yıllara meydan okuyor.

Yataş, baza modelleri ile dar iç mekanların atmosferini daha ferah ve keyifli yaşanabilir kılmak için özel çözümler sunuyor! Yaşam alanlarınıza yenilikçi ve dinamik bir ruh kazandırırken, zamandan bağımsız dekorasyon kodları ile yıllara meydan okuyor. Geniş ürün yelpazesi ve zengin kartelası, yatak odanızı özgürce kişiselleştirmenize de olanak sunuyor. Yıllardır "pratik yaşam" mottosuna sahip olanların tercih ettiği bu ürünler, bugün Yataş çizgisi ile değişime ayak uyduruyor; estetik ve akıcı bütünselliği odalarına taşımak hemen herkesi Yataş'ta buluşturuyor. Siz de yatak odanıza, çocuk, genç ya da misafir odalarınıza yer kazandıracak farklı tasarımlarla, atmosferinizi yenilemek istiyorsanız doğru yerdesiniz!

Şimdi dilerseniz rotamızı Yataş'ın zamansız tasarımlarına kıralım ve hem kapasite hem de ekstra özellikleri Yataş modellerini detayları ile inceleyelim.

Yataş Çocuk ve Genç Bazaları ile Dinamik Mekânlar Yaratın

Yataş öncelikle ekstra depolama alanı oluşturarak dağınıklıkları ortadan kaldıracak, estetik görünümüyle odanıza renk katacak ve fonksiyonlarıyla hayatınızı kolaylaştıracak seçenekler sunuyor. Bu modellerdeki yüksek ayak, geniş iç hacim, çelik konstrüksiyon gibi ekstra fonksiyonlar, günlük hayatta size pratiklik sağlıyor.

Kısıtlı hareket alanına sahip olduğunuz mekânları işgal eden büyük gardıroplar yerine bazalar, size estetikten taviz vermeden harika depolama alanları vadediyor. Böylece daha dinamik bir iç mekân organizasyonu yaparak, mekân içinde depolama alanından ödün vermeden hareket alanınızı genişletebilmenize olanak tanıyor.

Tek Kişilik Baza Ölçülerinde Zengin Ürün Seçenekleri

Çocuk ve genç bazaları, tek kişilik olarak tasarlanıyor. Ancak tek kişilik baza ölçüleri, farklı seçeneklerle sunuluyor. Bu da size odanızın genişliğine göre farklı ebatları seçme özgürlüğü tanıyor. Minimum genişlik ölçüsü 90 cm'den başlıyor. Uzunluk değeri ise hemen her yatakta olduğu gibi 190 – 200 cm civarında şekilleniyor. 100x200 cm'nin yanı sıra dilerseniz 120x200 cm'lik modeller arasından seçim yapabilmeniz mümkün.

Modunuzu Yükseltecek Zengin Kartela Seçenekleri

Bazı tek kişilik modeller tek tip kumaş ve renk seçeneği ile satışa sunulurken bazılarında hem kumaş hem de desen açısından tercih edebileceğiniz farklı alternatifler bulunuyor. Bu noktada çocuk ve genç odalarında, yaş aralığına uygun dekorasyon stillerinden birini tercih etmeye dikkat etmelisiniz.

Uzmanlar gençlerin motivasyonunu yükseltecek renk kombinasyonları arasında gri, turuncu ve sarı renk tonlarını öneriyor. Sakinleştirici yönü ile de öne çıkan bu renklerle genç odalarına harika bir atmosferi de taşıyabilirsiniz. Çocuk odalarında daha dinamik bir atmosfer oluşturmak için canlı renklerdeki modelleri değerlendirebilirsiniz. Baza ve yatak başı seçimlerinizde kırmızı - yeşil, sarı - mor gibi kontrastlar oluşturarak mimari anlamda mekânın enerjisini yükseltebilirsiniz. Yataş baza modelleri farklı yatak başı modelleri ile kombinlenmeye de uygun! Bu sayede yatak odanızın dekorasyonunda istediğiniz kombinasyonu uygulayarak kendinize özgü bir stil oluşturmanız mümkün.

Bazanız, Hayatınızı Kolaylaştıracak Temizlik Çözümleri ile Geliyor

Yataş’ta yerden belli bir yükseklikte konumlanan bazaların alt kısmı, robot süpürge geçişine uygun olarak tasarlanıyor. Özellikle çocuk ve genç odalarında sık ve etkili temizlik yapabilmek için bu tarz modeller, temizliğe harcadığınız zamanı da tamamen size bırakıyor. Kumaşlar ise kolay temizlenebilir özellikleri ile öne çıkıyor.

Sıradan bir karyola yerine baza üstüne yatak kurulumu yaparak çocuk ve genç odalarındaki dağınıklığa son verebilirsiniz. Farklı modelleri sayesinde oyuncakları, okul araç gereçlerini ve küçülen kıyafetleri saklayabileceğiniz ekstra depolama alanlarına sahip olabilirsiniz. Eşyalarınızı gruplandırarak yerleştirebilir, gerektiğinde düzenli bir şekilde alıp kullanabilirsiniz.

Neye İhtiyacınız Var: Depolama Alanı ya da Ekstra Yatak?

Tek kişilik modeller arasında değerlendirebileceğiniz yavrulu baza seçenekleri de mevcut. Bu modellerde, depolama alanı yerine ekstra bir yatak sunuluyor. Özellikle yaşam alanlarında yatak noktasında dezavantajlı kullanıcılar, bu modelleri tercih ediyor. Sürgülü bir sistem ile diğer yatağın yanına yükselen yavrulu modeller, küçük bir dokunuşla çift kişilik yatak haline geliyor.

Tek ve çift kişilik sabit modellere ek olarak katlanır somyaya sahip seçenekler de mevcut. Bu modellerde, ekstra depolama alanı bulunmuyor ancak kullanılmadığı zamanlarda katlanıp kaldırabildiği için size ekstra yer tasarrufu sağlıyor.

Yapısı ile Dayanıklılık Vadeden Yataş Baza Modelleri

Yüksek güvenlik ve kalite standartlarına göre üretilen sağlam ve uzun ömürlü tek kişilik ve çift kişilik bazaları ile Yataş, çökmeye karşı dayanıklı çözümleri ile karşımıza çıkıyor. Güçlü bir dokuya sahip olan modellerdeki özel taşıyıcı çelik materyaller ise uzun vadeli kullanımın anahtarı. Geniş ve kullanışlı iç hacim özelliği ise depolama noktasında hayatınızı kolaylaştırıyor. Bazı çift kişilik ürünlerde baza bölümü ikiye ayrılıyor ve her bölümün kendine ait bir mekanizması hareket özgürlüğü vadediyor. Bazı modeller ise tek hamlede tamamen açılarak kullanılıyor. Hangi kullanım size kolaylık tanıyacaksa, seçiminizi o kapsamda karar vererek yapabilirsiniz. 

Kullanışlılık ve dayanıklılık noktasında Yataş, kumaş kaplı modellerde hayvansever kullanıcılarını düşünerek özel kumaş tasarımlara da yer veriyor. Pati dostu kumaş kaplı modeller, minik dostlarınızın zarar veremeyeceği nitelikte.

Yataş'ta baza fiyatları geniş bir skalada sunuluyor. Bu fiyatlar, genel olarak ölçülere, tasarıma ve ürünün materyaline göre değişiklik gösteriyor. Yataş, her yaşam alanında kaliteli çözümlere imza atarken, size yalnızca en iyisini seçmek kalıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.