Fox TV'de yayınlanan Bambaşka Biri dizisinin konusu ne, Oyuncuları kimler? Hangi kanalda oynuyor

Fox TV'de yayınlanan Bambaşka Biri dizisinin konusu ne, Oyuncuları kimler? Hangi kanalda oynuyor

Karışık geçmişini arkada bırakarak yeni bir hayat kurmak isteyen genç bir savcı olan Leyla ile düzenli ve şöhret dolu bir hayata sahip olan hırslı bir gazeteci olan Kenan'ın yollarını kesiştirmesini konu alan "Bambaşka Biri" dizisi, 11 Eylül 2023 tarihinde Fox TV'de başladı.

"Bambaşka Biri" Dizisinin Konusu Ne?

"Bambaşka Biri," yeni bir başlangıç yapma arzusu taşıyan genç savcı Leyla ile başarılı gazeteci Kenan'ın yollarının kesiştiği romantik komedi türündeki bir dizidir.

Leyla, erken yaşta kariyer yapmış ve oldukça hırslı bir savcıdır. Ancak geçmişte yaşadığı travmatik bir deneyim nedeniyle duygusal olarak kendini kapatmıştır. Kenan ise ünlü bir gazeteci olarak tanınır ve kariyeri parlak bir şekilde ilerlemektedir. Ancak duygusal açıdan tatmin bulamamaktadır.

İkilinin yolları, bir ormanda işlenen bir cinayet soruşturması sırasında kesişir. Bu süreçte aralarında gizemli bir çekim başlar. Ancak farklı dünya görüşleri ve geçmişlerinin gölgesi, ilişkilerini zorlaştıracak engeller yaratır.

Dizi, bu iki farklı karakterin yaşadıkları aşkı ve hayatlarında gerçekleşen değişimleri konu alır. Aşk, adalet, geçmişle hesaplaşma ve yeni bir başlangıç yapma gibi temalar dizinin öne çıkan unsurlarıdır.

"Bambaşka Biri," Hande Erçel ve Burak Deniz'in başrollerini paylaştığı romantik komedi türündeki bir dizidir. Senaryo, Burcu Yılmaz ve Pınar Bulut tarafından kaleme alınmış, yönetmen koltuğunda ise Serdar Akar bulunmaktadır.

Bambaşka Biri dizisi hangi kanalda yayınlanıyor?

Bambaşka Biri, Fox TV kanalında yayınlanmaktadır. Dizinin yeni bölümleri her Pazartesi saat 20:00'de yayınlanmaktadır.

Bambaşka Biri'nin oyuncuları kimler?

"Bambaşka Biri" dizisinin oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

  1. Hande Erçel - Leyla
  2. Burak Deniz - Kenan
  3. Ozan Dolunay - Berk
  4. Merve Çağıran - Eylem
  5. Nazan Diper - Melahat
  6. Gülçin Santırcıoğlu - Arzu
  7. İsmail Karagöz - Cemal
  8. Tuğçe Kumral - Ayşe
  9. Mustafa Kırantepe - Özgür
  10. Deniz Barut - Aylin
  11. Ali Yörenç - Yalçın
  12. Bora Akkaş - Serkan
  13. Nazlı Pınar Kaya - Alev
  14. Kerem Karabulut - Metin

Bambaşka Biri'nin yönetmeni  ve senaristi kim?

Yönetmen: Neslihan Yeşilyurt
Senarist: Ethem Özışık

Bambaşka Biri'nin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt'tur. Yeşilyurt, daha önce "Kadın" ve "Çarpışma" gibi dizilerin yönetmenliğini üstlenmiştir.

Bambaşka Biri'nin senaristi ise Ethem Özışık'tır. Özışık, daha önce "Fatmagül'ün Suçu Ne?", "Kırgın Çiçekler" ve "Çukur" gibi dizilerin senaryosunu yazmıştır.

Bambaşka Biri nerede çekiliyor?

Bambaşka Biri dizisi, İstanbul'un çeşitli semtlerinde çekilmektedir. Beşiktaş, Galata, Beyoğlu, Gayrettepe, Üsküdar gibi semtler, dizinin çekim yerlerinden bazılarıdır.

Beşiktaş'ta, Dolmabahçe Sarayı, Beşiktaş İskelesi, Yıldız Parkı, Ortaköy Camii gibi tarihi ve turistik mekanlarda çekimler yapılmaktadır. Galata'da, Galata Kulesi, Karaköy, Galata Köprüsü gibi semtin simge yapılarında çekimler yapılmaktadır. Beyoğlu'nda, İstiklal Caddesi, Taksim Meydanı, Galatasaray Lisesi gibi semtin hareketli cadde ve sokaklarında çekimler yapılmaktadır. Gayrettepe'de, Fox TV'nin genel merkezinin bulunduğu bina, dizinin birçok sahnesinde kullanılmaktadır. Üsküdar'da, Üsküdar Meydanı, Valide Sultan Camii, Çengelköy gibi semtin tarihi ve doğal güzelliklerini yansıtan mekanlarda çekimler yapılmaktadır.

Dizinin yapım şirketi, çekimlerin İstanbul'un farklı semtlerinde yapılmasının, dizinin hikayesine ve atmosferine daha uygun olacağını düşünmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.