Çağlar Ertuğrul, Teşkilat dizisinde başarılı oldu mu? Dizinin gidişatı nasıl? Tüm detaylar..

Çağlar Ertuğrul, Teşkilat dizisinde başarılı oldu mu? Dizinin gidişatı nasıl? Tüm detaylar..

Teşkilat dizisinin reytingleri nasıl? Teşkilat dizisnde Çağlar Ertuğrul nasıl bir performans sergiliyor? Teşkilat dizisi ne kadar izleniyor?

TRT 1 ekranlarının yeni soluklu yapımı Teşkilat dizisi izieyicilerin karşısına geçtiğimiz Pazar akşamı çıkmıştı İlk gününden reytingleri sıçratan ve yükselişe geçirten yapım, ilgi görmeyi başardı. Yüksek izleyici kitlesine ulaşan yapımın, ilk bölümünden kemik kitlenin oluşması bile muhtemel. Teşkilat dizisi 2. bölümü ile çekimlerine son sürat devam ederken, ünlü oyuncular nasıl performans sergiledi. Romantik yapımların öncüsü Çağlar Ertuğrul nasıl bir performans sergiledi. Sert bir tavır sergileten bu yapım Çağlar Ertuğrul için durumlar nasıl. Tüm detaylar haberimizde.

Teşkilat dizisinde yer alan Çağlar Ertuğrul, 2012 yılından bu yana oyunculuk sektöründe yer almaktadır. Yaklaşık olarak 19 senedir oyunculuk sektöründe olan Çağlar Ertuğrul, genellikle holding sahibi ve zengin aile çocuğu olarak rol yapmaktaydı Bu romantik ortamda oyunculuğunu uzun yıllar sergiledi. Bu sebeple Teşkilat dizisini ünlü oyuncu birazcık rol değişimine girmesine sebep olmuştur.

Çağlar Ertuğrul, Teşkilat dizisinde başarılı oldu mu? 

teskilat-caglarertugrul-y233aa-750x375-c.jpg

Teşkilat dizisinde yer alan ünlü oyuncu Çağlar Ertuğrul, dizide ilk rolünü oynadı. İlk bölümden sonra sosyal medyada ünlü oyuncu için yorumlarda bulundular. Birçok kişi yaptığı işi önemsiyor ve rolünü iyi oynuyor yorumlarını yaptı. İzleyicilerden ve hayranlardan yola çıkılan bu yorumlamalar sayesinde dizide iyi performans sergilediği ve izleyiciler tarafından sevildiği açıkça belli oluyor.

Sosyal medya yorumlarında mimikleri ve rolleriyle ilgi odağı haline geldi. Rolüne çok iyi bürünmeyi başaran ünlü oyuncu için dizide işler şuan için iyi gidiyor. Hayran kitlesini de arkasında toplayan Çağlar Ertuğrul'a başarılarının devamını diliyoruz. Umuyoruz Teşkilat dizisi uzun yıllar sürecek bir yapım olur ve performansıyla dilere destan olur temennisini buradan iletiyoruz. Tüm ekibe başarılar.

İlginizi çekebilir...

TRT1 Teşkilat dizisi ne zaman hangi gün? Teşkilat dizisi oyuncuları kimler? Konusu nedir?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.