Doğduğun ev kaderindir dizisinde şok! Zeynep'in yaptığı plan ney? Bu riske değer mi?

Doğduğun ev kaderindir dizisinde şok! Zeynep'in yaptığı plan ney? Bu riske değer mi?

Doğduğun Ev Kaderindir 31. Bölüm seyircisiyle buluşacak. Doğduğun Ev Kaderindir 30. Bölümde Neler Oldu? Doğduğun Ev Kaderindir 31. Bölüm Ne Zaman?

Doğduğun Ev Kaderindir 31. Bölüm seyircisiyle buluşacak. Çağrı Bayrak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve senaryosunu Eylem Canpolat’ın yazdığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisi çok sevindi. TV8 Ekranlarının sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir 30. Bölümde Neler Oldu? Doğduğun Ev Kaderindir 31. Bölüm Ne Zaman?

Doğduğun Ev Kaderindir 30. Bölümde Neler Oldu?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Barış’ın şüpheleri, Mehdi’nin davasını irdeleyen Zeynep’i içinden çıkılması zor bir durumda bıraktı. Mehdi de Zeynep’ten aldığı haberlerle cezaevinden çıkacağını düşünmekte. Zeynep’e kendini affettirmeye çalışan Mehdi, yeni şeyler yapmaktadır. Mehdi ve Cengiz ise aralarında bir dostluk geliştirmektedir. Barış ile Zeynep birbirine giderek yaklaşmakta olsa da ilişkiye karşı olan Barış’ın ablası Özlem bir takım tedbirler ortaya çıkarmaya başlar. Ali Rıza ile Sultan bir küs bir barışık olsalar da birbirlerini kaybetmeyi göze alamazlar. Zeynep hızlı bir şekilde plan yaparak boyundan büyük riskler alacaktır. Hemen her türlü baskı ve söylentiden uzak kalmak adına Barış ile aralarındaki bağı gizli tutmak isteyecektir.

dogdugun-ev-kaderindir1.jpg

Doğduğun Ev Kaderindir 31. Bölüm Ne Zaman?

Doğduğun Ev Kaderindir 30. Bölümüyle ekranlara geldi. TV8 ekranlarında Çarşamba akşamları yeni bölümleriyle seyircisiyle buluşan Doğduğun Ev Kaderindir 31. Bölümü 10 Şubat 2021 Çarşamba akşamı saat 20.00 da sevenleriyle buluşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.