Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kurtlar Vadisi resmen birleşiyor: Kurtlar Vadisi Eşkıya! Hayranları ayağa kaldıran haber! Polat Alemdar..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kurtlar Vadisi resmen birleşiyor: Kurtlar Vadisi Eşkıya! Hayranları ayağa kaldıran haber! Polat Alemdar..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kurtlar Vadisi resmen birleşiyor. Yeni iddia gündeme bomba gibi oturdu. Çok konuşulacak o köklü değişiklik ortaya çıktı. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kurtlar Vadisi dizisi hakkındaki tüm detaylar..

Ekranların sevilen dizisi ve yüksek izleyici kitlesine sahip olan yapımı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor. Yeni gelen haberler ışığında dizinin Kurtlar Vadisi temasına kayacağı ve hatta birleştireleceği öne sürüldü. Bu haber resmen sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girdi. Hayranları ayağa kaldıracak bu haber hızla yayıldı. TV ekranlarında iki dizinin birleştireleceği haberi üzerine yeni isim de ortaya çıktı. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni ismi... 

Başrollerinde Oktay Kaynarca ve Ozan Akbaba gibi isimlerin yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi heyecanlı bölümlerini yayınlamaya devam ediyor. Dizi çıktığı günden bu yana birçok değişiklik yapmış oyuncular çıkarmış ancak hiç bu kadar köklü bir değişikliğe gidilmemişti. Bu haber üzerine hayranlar resmen şaha kalktı. Oldukça şaşırtıcı haber birçok yorumlara sebep oldu. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine Kurtlar Vadisinden birçok isim giriş yapmıştı. Bu yüzden Kurtlar Vadisi dizisine daha çok benzediği konuşulmaya başladı. Erdinç Gülener ve Yüksel Arıcı gibi isimlerin katıldığı EDHO yeni bir haberle gündem oldu. 

Kurtlar Vadisi dizisinde yer alan Müfettiş Kane rolüyle Gülener Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Volkan karakterine hayat vereceği açıklandı. Hızır’ın düşmanı olacak bu yeni isim resmen ortalığı ateşe verecek ve karıştıracak. Hayranlar tarafından dizinin isminin artık Kurtlar Vadisi Eşkıya olarak değişmesi istendi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.