Hercai Dizisinden 2 Ayrılık Daha

Hercai Dizisinden 2 Ayrılık Daha

ATV'nn sevilen dizisi Hercai'den 2 oyuncu birden ayrılıyor. Ayrılık kararlarını kendileri mi verdi yoksa hikaye gereği mi ayrılıyorlar sorusunu haberimizde bulabilirsiniz.

ATV televizyonlarının sevilen dizisi geçtiğimiz haftalarda cuma akşamından pazar akşamına alınmıştı. Sezon başlarında reytingler düşmüş gibi görünse de diğer bölümlerde bu eksiği hızla toparladı. Toplam 3 sezondur televizyon ekranlarında olan dizi, sezona hızlı giriş yapmıştı. Hikayesi de izleyiciler tarafından merak uyandırmaya devam ediyor.

Başrol Oyuncuları Kimlerdir?

Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün başrolünde bulunduğu dizi, bu sezon başında biraz çıkmaza girmiş ve yalpalanmaya başlamıştı. Fakat ilerleyen bölümlerinde hikaye yenilik uyandırınca tekrardan eski meraklı seyirciyi ekran başına toplamayı başardı.

Dizinin cuma akşamında pazar akşamına alındığından bahsetmiştik. İşte bu durum dizi üzerinde olumsuz bir etki yarattı. Uğradığı bu olumsuzluk durumu reytingleri konu alıyordu. Cuma akşamı oldukça fazla reytinge sahip dizi, pazar akşamıyla birlikte hızlı bir şekilde düşüşe geçti. 6 rakamlı reytinglerden 4'lü reytinglere düşüşünü gerçekleştirdi. Diğer bir reyting ölçüm ve puanlama grubu olan AB grubunda ise işler hiç yolunda gitmiyor. Bu grupta dizi düşük reyting puanlarıyla ön plana çıkıyor.

hercai-de-cifte-ayrilik-unlu-oyuncular-diziye-13948078-2483-o.jpg

Dizide Ayrılık Yelleri Esiyor

İzleyicileri üzecek ve belki de hiç tahmin etmeyeceği oyunculardan ayrılık kararı geldi. İki oyuncunun ayrılık kararı sette de üzüntülere yol açtı. Ayrılacak olan iki karakter Azad ve Gönül. İki oyuncunun ayrılışıyla birlikte dizi izlenmeye devam edecek mi yoksa tam tersi yönde düşüşe mi geçecek buna izleyiciler karar verecek. Ahmet Tansu Taşanlar'ın oynadığı Azad karakteri ile Oya Unustası'nın oynadığı Gönül karakteri, Pazar akşamı oynanacak olan 61. bölümüyle diziye veda edecekler arasındadır. 

Hikayede ne gibi değişiklik olacağı merak konusu. Şu aşamada iki karakterin nasıl ve ne şekilde ayrılacağı belli değil. Bunu hep birlikte yakın zamanda göreceğiz. Fakat şunu diyebilirz ki bu iki karakter diziden kendi istekleri ve kararlarıyla değil hikaye gereği ayrılmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.