Maraşlı Dizisinde Gerçekler Ortaya Çıkınca Hikaye Birbirine Girdi

Maraşlı Dizisinde Gerçekler Ortaya Çıkınca Hikaye Birbirine Girdi

Geçtiğimiz günlerde bölümlerine bir yenisi daha eklenen Maraşlı dizisinde, hikaye kurgusu ilerledikçe gerçekler de gün yüzüne çıkmaya başlamıştı. Hal böyle olunca ortalık birbirine girdi.

ATV ekranlarının yeni soluklu dizisi olan ve Pazartesi günlerinin vazgeçilmezi haline gelen Maraşlı dizisi, ilk 7 bölümüyle büyük beğeni topladı. Geniş bir izleyici kitlesiyle birlikte yoluna devam eden dizi bir sonraki bölümünün fragmanıyla ortalığı kasıp kavurdu.

Maraşlı dizisi hayranlarının şoke olacağı bir sonraki bölümün meyveleri şimdiden toplanıyor. İşte izleyicileri şoke edecek olan o söz neydi? ona bir göz atalım. Necati bir sonraki bölümde babası için katil olduğunu dile getirdi. Bu sözlerle birlikte hemen aklımıza Necati karakteri kimi öldürdü? Kimin katili? gibi sorular gelmeye başlamaktadır. İzleyicilerin ve genelin tahmini olarak Ömer ismi ön plana çıkıyor. Fakat bu sadece bir tahmin. Bakalım bir sonraki bölümde bizleri ne gibi sürprizler bekliyor olacak.

Necati karakterinin babasına söylediği ''Ben senin için katil oldum'' sözleri üzerine sosyal medyada ön plana çıkan haberlerden bir tanesi haline geldi. 8. bölüm fragmanında geçen replik ile bir sonraki bölümü hayranlar merakla bekliyor. Yeni çıkacak olan bölümde Necati ile Aziz karakterinin arasında acaba hangi konuşmalar ve detaylar açığa çıkacak. Bir sonraki pazartesiye kadar bunları öğrenemeyeceğiz.

maraslibolum-8ka.jpg

Maraşlı dizisinde bir sır daha bir sonraki bölümde ortaya çıkacak. Bu sır ise Maraşlı'nın yıllar önce yaptığı bir olaydan dolayı ortaya çıkıyor. Yine aralarında geçen konuşmalarında '' Bu sırrı işte bu yüzden yıllarca sakladın değil mi?'' sözleri bir sonraki bölümün ana konularından biri olacak. 

Burak Deniz ve Alina Boz oyuncularının oynadığı Maraşlı dizisinini bir sonraki bölümü 1 Mart pazartesi günü yayınlanacak. Bakalım dizi de başka hangi sır olaylar ve konuşmalar açığa çıkacak. Bunu hep birlikte pazartesi günü saat 20.00'da ATV ekranlarında göreceğiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.