Menajerimi Ara dizisine Sahra Şaş hamlesi! Başarılı oldu mu? Hangi rolde oynayacak?

Menajerimi Ara dizisine Sahra Şaş hamlesi! Başarılı oldu mu? Hangi rolde oynayacak?

Menajerimi Ara dizisi son günlerde düşüş yaşayan yapımlardan biri. Menajerimi Ara dizisine yeni oyuncu katıldı. Menajerimi Ara dizisinde reyting hamlesi başarılı oldu mu?

Menajerimi Ara dizisi izleyenlerin karşısına Show TV ekranlarında çıkmaya devam ediyor. Ancak şöyle bir sorun var. Menajerimi Ara dizisi son haftalarda inanılmaz derecede reytinglerde düşüş yaşadı. Düşüş yaşamasından sonra hem kanal olarak hem de ekip olarak atağa geçtiler. Yapılan hamleler başarılı oldu mu? Menajerimi Ara dizisinin reytingleri arttı mı? Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz günlerde yine Menajerimi Ara dizisi için Sahra Şaş hamlesinden bahsetmiştik. Bu hafta ise bu hamlelerin başarılı olup olmadığını inceleyeceğiz. Haftalardır düşüşün esiri olan yapım bir türlü toparlanamıyordu. Artık yeni bir hamlenin zamanı gelmişti. Menajerimi Ara dizisi ayrıca hikaye anlamında da kısır bir döngüye girdiğinden dolayı izleyiciler bir bir ayrılmaya başlamıştı.

Menajerimi Ara dizisine Sahra Şaş hamlesi!

sahrasas1-750x375-c.jpg

94 doğumlu olan Sahra Şaş, 2013 yılından bu yana dizi setlerinde görev almaya başladı. Ünlü oyuncu Sahra Şaş, Adını Kalbime Yazdım, Çoban Yıldızı, Bizim Hikaye, Kadın, Zemheri, Ex Aşkım gibi birçok yapımda da ismini yazdırdı. Oynadığı dizilerde başarılı performans sergileyen oyuncu, son olarak da Menajerimi Ara dizisne transfer oldu.

Yapılan bu hamleyle birlikte Menajerimi Ara dizisinde ne gibi değişiklikler olacağı merak konusu. Özellikle sırf reyting ve hikaye gidişatı için yapılmış olan konuk oyuncu transferi bakalım ne kadar etkili olacak. Daha henüz hangi karakteri oynayacağı ve ne işler yapacağı belli olmayan karakterin, ilerleyen bölümlerde detaylarını göreceğiz.

Dizi de yer alan düşüşlerin önlenmesi için yapılan hamleler ne kadar etkili olacak. Bu hamleler gerekli mi yoksa dizi sizce erken final mi vermeli. Bunların cevabını izleyici ve hayran kitle şimdiden yorumlayacaktır.

İlginizi çekebilir...

Reytinglerde Çukur yükselişe geçti. Yasak Elma ve Maraşlı dizisini solladı. Sefirin Kızı'nı ise ezdi geçti!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.