Mucize Doktor'daki Nazlı’nın Başı Büyük Dertte!

Mucize Doktor'daki Nazlı’nın Başı Büyük Dertte!

Mucize doktor dizisinde Nazlı karakterinin bu sefer başı büyük derde giriyor. Perşembe akşamlarının sevilen dizisinin bir sonraki bölümünde olaylar büyüyor.

Fox TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor'da işler pek yolunda gitmiyor. Reytinglerde genel olarak sabit kalmayı başaran ve geniş kitleye sahip olan dizi son zamanlarda düşüş sinyalleri vermeye başladı. Bu düşüşe yönelik bazı işaretler de bulunmak.

Başrolünü Taner Ölmez’in oynadığı dizi de her hafta karakterlerin kendi kişisel hayatları ele alınıyor. Kişisel hayatlarının hikayesel ilerlemesi biraz ağır ve yavaş kaldığından dolayı izleyiciler zamanla sıkılabiliyor. Yine fragmanlarda da olduğu gibi izleyiciyi şaşırştacak ve ekrana kilitleyecek olayların azlığından dolayı da  reytinglerde düşüş olacağı öögörülüyor. Uzun bir süre zatfından sonra Nazlı ile yeniden kavuşmayı başaran Ali Vefa için işler bu sefer yolunda gidiyor. Ali Vefa'nın hayata tutunmasının ve toparlanmasını bir nevi Nazlı ile olduğunu hep birlikte görebilmekteyiz.

Sinem Ünsal'ın hayat verdiği Nazlı karakterinin ise başında büyük dertler bulunuyor. Ali Vefa'dan bir türlü vazgeçemeyen Ezo ise en büyük dertlerden bir tanesi olarak görünüyor. Nazlı için işlerin kötüye gitmesi bununla da sınırlı değil. Annesini ikna etmeyi başaran ve Ali Vefa ile birlikte olmayı isteyen Ezo bir maskeli balo düzenleme niyetinde. Bu balo arka planda hoş gibi görünse de sonuçta Ezo'nun işbirliği ile yapılacak durumda olması izleyicileri biraz işkillendiriyor.

Ezo'nun bir sonraki fragman görüntülerinde Nazlı'ya gönderme yaptığını görmekteyiz. Kendisnin hastane köşelerinde ağlarken Nazlı'nın mutlu olmasının zoruna gitmesi sebebiyle Ezo artık bir intikam serüvenini içerisine girmiş durumda. Böylelilkle Nazlı'nın bir sonraki bölümde başı büyük derde girecek gibi gözüküyor.

 

Mucize Doktor 4 Mart Perşembe günü yayınlanacak olan 52. bölümüyle tekrardan izleyicilerle buluşacak. Yukarıdaki videodan Perşembe akşamı yayınlanması planlanan dizinin özet fragmanını izleyebilirsiniz. Bakalım bu sefer dizi de neler olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.