Sadakatsiz dizisinde Ali'ye cici Anne şiddeti! Sadakatsiz 17. bölüm fragmanı yayında

Sadakatsiz dizisinde Ali'ye cici Anne şiddeti! Sadakatsiz 17. bölüm fragmanı yayında

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz 16. Bölümüyle yayınlandı. Yayınlanan bölümde neler yaşandı? Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi Sadakatsiz 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz 16. Bölümüyle yayınlandı. Dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un yer aldığını görüyoruz. Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk’un senaryosunu uyarladığı Sadakatsiz dizisi ilk bölümden itibaren çok ilgi gördü. Sadakatsiz 16. Bölümde Neler Yaşandı? Sadakatsiz 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Gerek konusu gerek ise oyuncu kadrosuyla iddialı diziler arasında yer alan Sadakatsiz her Çarşamba günü Kanal D ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Başrollerini Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un paylaştığı dizinin çekimleri Tekirdağ’da çekilmektedir. Daha önce BBC ekranlarında yayınlanan Doctor Foster dizisinin Türkiye uyarlaması olarak karşımıza çıkan Sadakatsiz dizisiyle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

Sadakatsiz 16. Bölümde Neler Yaşandı?

Derin’in yaptığı planlar Volkan ile arasındaki iplerin gerilmesine neden oldu. Ali tarafından alınan karar Asya ve Volkan için yeni bir sınav haline gelmiştir. Asya da oğlu için en doğru adımları atmaya karar vermiştir. Derin’in yaptığı planlar sebebiyle Volkan ile arasındaki ipler gerildi. Volkan’ın karşısına çıkan sorunlar onun üzülmesine sebep oldu. Ali, içine düştüğü çıkmazdan çıkmaya çalışırken Asya, beklenmedik bir adımla onun karşısına çıkar.

Sadakatsiz 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Sadakatsiz 17. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Derin, Ali’ye karşı sınırları aşıyor. Yemek masasında Ali, Derin’in hiç beklemediği tepkiyi verince Derin sinirlenir. Ali’ye sert tepki veren Derin’den çekinen Ali, oldukça korkuyor. Dayanamayan Ali, çözümü artık annesinin yanına gitmekte buluyor. Sadakatsiz 17. Bölüm 10 Şubat Çarşamba günü saat 20.00 da Kanal D ekranlarında olacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.