Savaşçı dizisi setinde büyük kriz yaşanıyor: Oyuncular diziyi terk etti. Çekimler durdu!

Savaşçı dizisi setinde büyük kriz yaşanıyor: Oyuncular diziyi terk etti. Çekimler durdu!

Savaşçı dizisi 5. sezon çekimlerine hız kesmeden devam ederken büyük bir olay yaşandı. Bu olay üzerine oyuncular seti terk etti. Dizi çekimlerine ara verildi? Savaşçı dizisi 5. sezon ne zaman gelecek? Savaşçı dizisi oyuncuları diziyi neden terk etti? Tüm detaylar haberimizde.

Ekranların sevilen dizisi Savaşçı, bir süredir yeni sezon çekimlerine hız kesmeden devam etmekteydi. 4 sezon arka arkaya ivmeyi yüksek bir şekilde izlenmelerini sürdüren dizi, 5. sezon çekimlerine de başlamıştı. Ancak son gelen haberlere göre dizi setinde büyük bir kriz yaşandığıydı. Bu habere göre Savaşçı dizisi setinde 5. sezon için hazırlıklar tamamen iptal edilmiş ve durdurulmuş. Sosyal medyada konu olan Savaşçı dizisinin çekimleri neden durdu? Sorusu bir an önce cevaplanması gereken türden.  

İzleyicilerin hemen aklına 5. sezon gelmeyecek mi? Gibi birçok sorular gelmeye başladı. Dolayısıyla tüm bu soruları cevaplandırmak adına sizlere gerekli olan tüm detayları aktardık. İşte tüm detaylarıyla Savaşçı dizisinin çekimleri neden durdu? Sorusunun cevabı. 

Savaşçı dizisi 5. sezon çekimlerine ara verdi

bugun-savasci-var-mi-savasci-ne-zaman-savasci-ni-4811589.jpg

Yönetmen koltuğunda Osman Taşçı gibi isimlerin yer aldığı ve Süleyman Çobanoğlu’nun kaleme aldığı Savaşçı dizisinden kötü haber geldi. Dizide yer alan ekibin, seti terk ettiği ve oradan ayrıldığı öğrenildi. Dolayısıyla Savaşçı dizisi için 5. sezon çekimleri şu an için ne yazık ki durdurulmuş durumda.  

Hayranlarının bir an önce gelmesini istediği yeni bölümler yine gecikme yaşayacak gibi görünüyor. Beklemekten sıkılan izleyenler bu duruma oldukça tepkili. Bu duruma artık bir de set ekibi eklenince işler raydan çıktı.  

Savaşçı’nın set oyuncuları diziyi terk etti! 

savasci-dizisi-29-mart-pazar-gunu-y-bqge-cover.jpg

5. sezon çekimleri devam ederken dizi setinde daha önceden de koronavirüs vakalarının ortaya çıkmasıyla zaten ortalık gergindi. Tüm bunların üstüne dizi setine yeni oyuncuların gelmesi ve bu oyuncuların birçok sebepten dolayı şikayet etmesi sorunların üzerine yeni sorunlar ekledi.  

Oyuncular bu şikayetlerin sebebinin aslında ücretlerini alamadığından kaynaklı olduğu ortaya çıktı. Ücretlerini alamayan set oyuncuları haklı olarak seslerini yükseltmeye ve şikayet etmeye başladılar. Dolayısıyla dizi setini tüm bu sebeplerden dolayı terk etmek durumunda kaldılar. 

Yeni gelen gelişmeler ışığında 5. sezon çekimlerine bir süre ara verildiği görülüyor. Ortalık ne zaman durulur ve nasıl bir yol izlenir şu an için belli değil. Bu durum ile alakalı resmi ağızdan bir açıklama daha gelmedi. Hayranlar ve izleyici kitlenin bu aşamada yapacağı tek şey beklemek olacaktır. 

İlginizi çekebilir 

MNG Kargo takip, sorgulama işlemleri nasıl yapılır? MNG kargo iletişim ve çalışma saatleri 2021

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.