Allianz, Masterpass ile müşterilerin hayatını kolaylaştırıyor

Allianz, Masterpass ile müşterilerin hayatını kolaylaştırıyor

İSTANBUL (AA) - Allianz Türkiye, Mastercard iş birliğiyle yeni bir ödeme deneyimi sunuyor.Allianz Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, şirket, kullanım...

İSTANBUL (AA) - Allianz Türkiye, Mastercard iş birliğiyle yeni bir ödeme deneyimi sunuyor.

Allianz Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, şirket, kullanım alışkanlıklarını ve dijital gelişmeleri yakından takip ederek, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Geleceğin Allianz’ını dijital teknolojiyle inşa eden Allianz Türkiye, müşterilerini kullanıcı dostu bir ödeme deneyimiyle bir araya getiriyor. Mastercard’ın kart saklama çözümü Masterpass ile iş birliği yapan Allianz Türkiye, müşterilerine ödemelerini Allianz’ım mobil uygulaması üzerinden "hızlı, kolay ve güvenli" şekilde tamamlama imkanı sunuyor.

Sigorta sektöründe ödeme sistemlerine Masterpass’i entegre eden "ilk" kurum olan Allianz Türkiye müşterilerine, istedikleri takdirde, farklı uygulamalardaki Masterpass altyapısında kayıtlı olan kartlarını Allianz’ım uygulamasında da görüntüleyip, ödemelerini tek adımda tamamlayabilme kolaylığı getiriliyor.

Allianz müşterileri ödeme yaparken birçok kayıtlı kart arasından seçim yapabiliyor veya yeni kartlarını Allianz’ım uygulamasına kaydedip sonraki poliçe ödemelerinde de tek adımda ödemelerini tamamlayabiliyorlar.

İlk aşamada hayat dışı ürünlerin ödemelerinin yapılabileceği Masterpass altyapısı kısa süre içerisinde diğer poliçelerin ödemeleri için de kullanılabilecek.

Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.