ASELSAN'dan 118 milyon euroluk sözleşme

ASELSAN'dan 118 milyon euroluk sözleşme

ASELSAN ile uluslararası bir müşterisi arasında bir savunma sistemi çözümünün ihracatıyla ilgili 118 milyon euroluk sözleşme imzalandı. ASELSAN'ın yeni meslek sözleşmesine ilişkin açıklaması, Kamuyu Işıklandırma Platformu'nda (KAP) yayımlandı. Açıklamada, "ASELSAN ile ulus.

ASELSAN ile uluslararası bir müşterisi arasında bir savunma sistemi çözümünün ihracatıyla ilgili 118 milyon euroluk sözleşme imzalandı.

ASELSAN'ın yeni meslek sözleşmesine ilişkin açıklaması, Kamuyu Işıklandırma Platformu'nda (KAP) yayımlandı.

Açıklamada, "ASELSAN ile uluslararası bir müşterisi aralarında bir savunma sistemi çözümünün ihracatıyla ilgili olarak toplam bedeli 118 milyon euro tutarında bir yurt dışı satmak sözleşmesi imzalanmıştır. Söz konusu anlaşma kapsamında teslimatlar 2020-2022 yıllarında gerçekleştirilecektir." denildi.

öte taraftan, izah etme detaylarında, yeni iş ilişkisinin ortaklık faaliyetlerine etkisine ilişkin, "Şirketin cirosunu olumlu etkileyecektir." değerlendirmesi yapıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.