Carrefoursa’dan 40 Bin TL Kredi! Carrefoursa  Sıfır Faizli 40 Bin TL Kredi Başvuruları Başladı!

Carrefoursa’dan 40 Bin TL Kredi! Carrefoursa Sıfır Faizli 40 Bin TL Kredi Başvuruları Başladı!

Carrefoursa, Müşterilerinin teknolojik ve diğer ürün alışverişleri için 40 Bin TL’ye kadar alışveriş kredisi vereceğini duyuran market aynı zamanda 18 aya varan vade seçeneği de sunacak. Başvurular ve kredi hakkında merak ettiğiniz diğer tüm detaylar haberimizde!

Büyük market zincirlerinden biri olan Carrefoursa kredi verecek! Bankaların çeşitli teknolojik ürünler satan markalara verdiği kredi seçeneği artık büyük market zincirlerinde de geçerli olacak. Bu noktada ilk adımı atan market zincirlerinden biri Carrefoursa oldu. Müşterilerinin teknolojik ve diğer ürün alışverişleri için 40 Bin TL’ye kadar alışveriş kredisi vereceğini duyuran market aynı zamanda 18 aya varan vade seçeneği de sunacak. 

Carrefoursa Fibabanka Kredisi

Carrefoursa market zinciri Fibabanka ile yeni bir anlaşma imzaladı. Bu anlaşmanın detaylarına göre Carrefoursa artık Fibabanka kapsamında müşterilerine 40 Bin TL’ye kadar kredi sunabilecek. Normal şartlarda Fibabanka kredileri genelde teknolojik ürünler ya da mobilya ürünleri için geçerliydi. Fakat Carrefoursa market bir ilke imza atarak gıda ürünlerinden teknoloji ürünlerine kadar tüm alışverişlerde geçerli bir kredi seçeneğine yer verecek.

Carrefoursa Fibabanka kredisi için detaylar da belli oldu. Fibabanka yaptığı duyuruda bu markete özel ‘’Carrefoursa teknolojik ürün kedisi’’  ve ‘’Carrefoursa alışveriş kredisi’’ olarak iki farklı kredi sunacağını bildirdi. Yani sunulan krediler ürün alışverişlerinde ( kategorilerine) göre değişkenlik gösterecek. Ayrıca Carrefoursa kredi seçeneğinden ayrıcalıksız olarak tüm müşterileri faydalanabilecek. Peki, kredinin şartları ve detayları nelerdir?

Migros ve A101’e Özel Kredide Verilecek!

Diğer büyük market zincirleri olan Migros ve A101 marketlerinde de çeşitli alışveriş kredileri geçerli olacak. Bu yıl haziran ayında İNG Bank ve Garanti BBVA Bankası tarafından yapılan duyuruya göre bu market zincirlerinde geçerli kredi resmen faaliyete geçmişti. Ancak bu işbirliğinde sadece mobilya ve teknolojik ürünlerde kullanma koşulu bulunuyor. İNG Bank ve Migros anlaşmasına bağlı olarak müşteriler 500 TL’den 20 Bin TL’ye kadar kredi kullanabilecek. Sunulan bu kredi seçeneği için aynı zamanda 36 aya varan vade seçeneğine de yer verileceği bildirildi. Carrefoursa kredi ve diğer market zincirlerinde sunulan kredi seçeneklerine doğrudan maketlerde işlem yapılarak verilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.