Citroen'e yeni yılda yeni ödül

Citroen'e yeni yılda yeni ödül

Citroen Türkiye Genel Müdürü Selen Alkım:- "Ticari araç segmentinde yakaladığımız başarı çıtasını daha da yükseltmeye devam edeceğiz"

İSTANBUL(AA) - Citroen, Marketing Türkiye ve pazar araştırmaları şirketi Akademetre iş birliğiyle düzenlenen The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri çerçevesince ödüle layık görüldü.

Citroen'den yapılan açıklamaya göre, İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü araştırması baz alınarak düzenlenen etkinlik; bu yıl 70’e yakın kategoride gerçekleştirildi.

The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde yıl içinde itibarını en çok artıran markalar ve iş ortakları, 12 ilde toplam 1.200 kişiyle yüz yüze gerçekleştirilen görüşmeler sonucunda belirlendi. Citroën, The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri kapsamında halk jürisi tarafından “Yılın En İtibarlı Ticari Otomotiv Markası” seçildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Citroen Türkiye Genel Müdürü Selen Alkım, Citroen olarak yükselişe geçen bir yılı daha geride bıraktıklarını belirterek, "Halk oylamasıyla layık görüldüğümüz bu ödül bizi son derece onurlandırdı. Bu kapsamda Marketing Türkiye ekibine, pazar araştırmaları şirketi Akademetre’ye, bize destek veren ajanslarımıza ve bizi bu ödüle oylarıyla layık gören herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz. Ticari araç segmentinde yakaladığımız başarı çıtasını daha da yükseltmeye devam edeceğiz. Berlingo gibi segmentini domine eden modellere sahip olan bir marka olarak, hafif ticari araç pazarında elde ettiğimiz konumumuzu daha da güçlendireceğiz.” açıklamasında bulundu.

Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.