SSK, SGK, Ba-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri çılgına dönecek! 2500 TL maaş alanlara geri ödemesiz para verilecek

SSK, SGK, Ba-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri çılgına dönecek! 2500 TL maaş alanlara geri ödemesiz para verilecek

Maaşı 2.500 TL ve üzerinde olan emeklilere promosyon müjdesi geldi. ING Bank tarafından yapılan açıklamaya göre şartları taşıyan her emekli geri ödemesiz bir şekilde 1.000 TL promosyon almaya hak kazanacak. Milyonlarca emeklinin beklediği promosyon teklifi için şartlar ise banka ile maaş sözleşmesi imzalamak.

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı yeni promosyon anlaşmalarında. Bankalar emeklilerle kalma sözü karşılığında çeşitli promosyonlar sağlamaktadır. Promosyon haberi bekleyen emeklilere 22 Ekim 2021 itibariyle İNG Bank'tan haber geldi. Maaşı 2.500 TL üzeri olan yeni veya eski olduğuna bakılmaksızın tüm emeklilere 1.000 TL'lik geri ödemesiz promosyon verilecek.

İNG Bank 1000 TL Promosyon Şartları

Katılım şartları basit olarak belirtilen bankanın ödemeyi her emekliye yapmadığının da altı çiziliyor. İlk olarak 2.500 TL emekli maaşına sahip emeklilerin başvuru yapabileceği 1000 TL'lik promosyon için ayrıca 3 yıl boyunca emekli maaşını İNG Bank'tan alacağına dair bir sözleşme imzalaması gerekiyor. Bu sözleşme imzalandığı taktirde hiçbir şekilde 3 yıl boyunca İNG Bank'tan ayrılma durumu söz konusu olmamaktadır.

Sadece yeni emeklilere değil maaşını daha önceden İNG Bank'tan alan tüm emeklilerde bu kampanyadan yararlanabiliyor. İNG Bank'ın başlatmış olduğu promosyon kampanyası sonucunda promosyon tutarları ilgili emekli hesaplarına yatırılacak. Ayrıca bankanın yeni başlattığı promosyon kampanyasında sadece 2.500 TL maaş şartı bulunmuyor. Maaşı daha düşük olan emeklilerin de nispeten daha düşük promosyon tutarlarını alabileceği kampanyalar mevcuttur.

emeklilere-promosyon-1000-tl.jpg

İNG Bank Promosyonları ne kadar?

İNG Bank'tan yapılan yazılı açıklamaya göre maaş aralığı 2.500 TL üzerinde olan emeklilere 1.000 TL promosyon verilirken maaş aralığı 1.500 ile 2.499 TL aralığında olan emeklilere 850 TL geri ödemesiz promosyon verilecek. Maaşı 1.500 TL'den düşük olan emeklileri de düşünen İNG Bank ayrıca bu emekliler için 675 TL tutarında promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. 

Emekli promosyon kampanyası 21 Şubat 2021 tarihinde başlayıp 31 Ekim 2021 tarihine kadar devam edecek. Daha öncesinde Eylül sonuna kadar belirlenen kampanyanın emeklilerin mağdur olmaması adına uzatıldığı belirtildi. İNG Bank tarafından resmi açıklama yapılmamasına karşın yıl sonuna kadar uzatılması beklenen kampanyanın yeni yılda asgari ücrete gelecek zamla birlikte promosyonlara da ek ücretin yansıması bekleniyor. 

Promosyon kampanyasına katılmak için internet şubesi veya mobil bankacılık hizmetlerini kullanmak yeterli olmakla birlikte emeklilerin en yakın İNG Bank şubesine müracaat ederek de maaşını İNG Bankasına taşıyıp promosyondan yararlanması mümkündür.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.