Yapı Kredi, Ticimax iş birliği ile Kobi'lere e-ticaret desteği verecek! Kredi taksitleri 3 ay ertelemeli ve...

Yapı Kredi, Ticimax iş birliği ile Kobi'lere e-ticaret desteği verecek! Kredi taksitleri 3 ay ertelemeli ve...

Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Cahit Erdoğan:- "Ticimax ile hayata geçirdiğimiz 'E-Ticaret Paketleri' ile KOBİ’lerin ihtiyaç duyabilecekleri çok sayıda özelliği bir arada bulmalarına imkan tanıyarak, işlerini kolaylaştırmayı hedefliyoruz" Yapı Kredi, Ticimax iş birliği ile hazırlanan "E-Ticaret Paketleri" aracılığıyla KOBİ’lere e-ticaret sitesi kurulum hizmetleri için destek sunuyor.

Yapı Kredi'den yapılan açıklamaya göre banka, KOBİ'lere e-ticaret alanında destek olmaya devam ediyor.

KOBİ’lere destek olmak için pek çok çalışmaya imza atan bankanın Ticimax ile hazırladığı “E-ticaret Paketleri”, işini e-ticaretle büyütmek isteyen KOBİ’ler için çok sayıda avantaj içeriyor.

Eko, Eko Plus, Eko Max ve E-İhracat gibi dört ayrı seçeneğin sunulduğu “E-Ticaret Paketleri” kapsamında KOBİ’ler, e-ticaret sitesi kurulumundan pazaryeri entegrasyonuna, arama motoru optimizasyonundan kargo yönetimine kadar ihtiyaç duyacakları her özelliğe kolayca ulaşabiliyor.

KOBİ’lere özel sunulan tüm e-ticaret hizmeti ve desteklerine ek olarak, paketten yararlanan Yapı Kredi müşterileri, Sanal POS’ta avantajlı fiyatlardan yararlanmanın yanı sıra 3 ay ertelemeli ve 9 taksit seçeneğine de sahip oluyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Cahit Erdoğan, son dönemin yükselen trendi e-ticarette var olmak ve buradaki işlerini büyütmek isteyen KOBİ’lere destek sunmaya devam ettiklerini belirterek şunları kaydetti:

"Hayatın her alanında dijitalleşmenin etkisini görüyoruz. Birçok işin dijital ortama taşındığı bir dünyada e-ticaret KOBİ’ler için çok önemli fırsatlar sağlıyor. Biz de KOBİ’lerimize her alanda olduğu gibi e-ticarette de destek veriyoruz. 'Hizmette Sınır Yoktur' anlayışımızın bir sonucu olarak onlara özel birçok çalışmaya imza atıyoruz.

Son olarak Ticimax ile hayata geçirdiğimiz 'E-Ticaret Paketleri' ile KOBİ’lerin ihtiyaç duyabilecekleri çok sayıda özelliği bir arada bulmalarına imkan tanıyarak, işlerini kolaylaştırmayı hedefliyoruz. KOBİ bankacılığı alanında öncü bir banka olarak, sunduğumuz destekleri hız kesmeden sürdüreceğiz."

Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.