Acul Ilıcalı bu işe çok sinirlenecek! Şeyma Subaşı yine sevgilisiyle düşmanları çatlattı! Özel jetiyle poz verdi!

Acul Ilıcalı bu işe çok sinirlenecek! Şeyma Subaşı yine sevgilisiyle düşmanları çatlattı! Özel jetiyle poz verdi!

Her paylaşımda öne çıkan yorumlar arasında yer alan Ilıcalı yine bir gönderiye daha imzasını attı. Şeyma Subaşı'nın son gönderisinde yine olay konusu oldu. İşte tüm detaylar...

Her paylaşımda Acun Ilıcalı’nın konusu açılan Şeyma Subaşı için aşk konusunda işler gayet iyi görünüyor. Aşkta hedefi tam on ikiden vuran Şeyma Subaşı, paylaştığı her paylaşımda Acun Ilıcalı’nın imzası bulunuyor. Hayranların sıkı sıkıya takip ettiği Subaşı için yorumlar Ilıcalı ile doluyor. Yine yaptığı yeni bir paylaşım ile dikkatleri üzerine çekmeyi ve gündem olmayı başarıyor. Hayranlarının yorumlarda en çok yazdığı yorumlardan biri ise ‘’onlar yaşıyor biz de bakıyoruz’’ cümlesi oldu. Uzun süre önce Ilıcalı ile boşanan Subaşı yeni Mısırlı sevgilisi ile tabiri caizse düşman çatlatmaya devam ediyor.. 

yeyma-subayi-jet.jpg

Ilıcalı ile boşandıktan sonra Guido Senia ile aşk hayatına başlayan Subaşı için işler yolunda görünüyor. Yeni paylaşımlarda sık sık Ilıcalı için yorumlar yapan hayranlar hiçbir zaman bu ikilinin peşini bırakmayacak gibi. Yeni paylaşımları ile gündem olan Subaşı için Ilıcalı’dan cevap bekleniyordu. Ancak Ilıcalı bu konuda sessiz kalmayı tercih etti. 

yeyma-subayy-ozel-jet.jpg

Bir süre önce sevgilisinin özel jetiyle poz veren Subaşı yine gündem olmaya ve çok konuşulmaya yetti. Gönderi açıklamasına ise: ‘’Özel jet bulamayınca uçağı bizim için ayırdı’’ notunu düştü. Milyonların bu gönderi üzerine resmen ağzı açık kaldı. Yine yapılan yorumlar arasında ‘’yine aldırmış jeti, aferin’’ gibi yüzlercesi yer alıyor. Ilıcalı’yı kızdıracak yorumlar arasında ise: ‘’Buldun böylesini tabi kaçırmazsın’’ cümleleri yer alıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.