Cumhurbaşkanı Erdoğan'a aşıyı Ekrem İmamoğlu mu yaptı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a aşıyı Ekrem İmamoğlu mu yaptı?

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Covid-19 aşısını Ankara Şehir hastanesinde yaptırdı. Aşı yapan doktorun yandan çekilen fotoğrafı ise dikkat çekti. Twitter'da gündeme oturan bu fotoğrafta aşıyı yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu mu? diye sorular tweetler peş peşe geldi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs aşısı yaptırdı. Erdoğan'a aşı yapan doktorun Ekrem İmamoğlu'na benzerliği sosyal medyada gündem oldu. İmamoğlu'nun yorumu ise herkesi güldürdü. 

Erdoğan'a aşı yapan doktorun Ekrem İmamoğlu'na benzetilmesi ile birlikte, herkes İmamoğlu'na "Bu siz misiniz" diye sordu.

Sosyal medyayı aktif kullanan ve gençlerle ara ara şakalaşması ile bilinen Ekrem İmamoğlu, bu konuda da sessiz kalmadı. Eser Ünsalan isimli bir sosyal medya kullanıcısının "Ekrem İmamoğlu mu o?" sorusuna "Hayır ben değilim" diyen İmamoğlu, gülücük emojisini de tweetine ekledi.

İmamoğlu ve takipçisi arasındaki diyalog şöyle:

ekrem-imamoglu.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.