Lübnan Başkent’inde Dev Patlama! Çok Sayıda Ölü Ve Yaralı Var..! En net görüntüleri (Video)

Lübnan Başkent’inde Dev Patlama! Çok Sayıda Ölü Ve Yaralı Var..! En net görüntüleri (Video)

Lübnan'ın başkenti olan Beyrut'tan güçlü bir patlama haberi geldi. Beyrut limanında yaşanan patlama şok etkisi yarattı.

Lübnan'ın başkenti olan Beyrut'tan güçlü bir patlama haberi geldi. Beyrut limanında yaşanan patlama şok etkisi yarattı. Patlayıcı dolu bir depodan meydana gelen patlama sonucu Sağlık Bakanlığı konu ile ilgili açıklama yaptı. Patlama sonrası çok fazla kişinin yaralandığını ve ondan fazla kişinin de yaşamını yitirdiğini söyledi. Kentte limana yakın bölgeden patlamanın etkisiyle binalar çöktü ve enkaz altında kalanların olduğu da ifade ediliyor. Ayrıca patlama Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden de hissedildi.

Beyrut Limanı’nın da büyük bir patlama meydana geldi. Patlayıcı deposundan kaynaklandığı belirtilen patlamanın ilk görüntüleri büyük bir şok etkisi yarattı. Patlama yaşanırken balkonundan yayın yapan bir kişi bölgeden büyük bir duman bulutunun yükseldiğini gösterdi. Dumanların yükseldiği alanda ikinci bir patlama daha meydana geldi.

Ölü Ve Yaralılar Var!

Beyrut limanında ortaya çıkan patlama sırasında mantar bulutu şeklinde bir görüntü oluşurken Lübnan Sağlık Bakanlığı çok fazla yaralının bulunduğunu belirtti. Edinilen bilgiye göre ondan fazla can kaybının yaşandığı da söylendi. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden de hissedilen patlama doğu kıyısında bulunan Gazimağusa bölgesindeki vatandaşların şok dalgasından etkilendiğini belirtti.

Eski Başbakan Bu Bölgede Oturuyor

Yerel kaynaklardan alınan habere göre Beyrut'ta meydana gelen patlama eski Başbakan Saad Hariri’nin evine yakın bir bölgede meydana geldi. Lübnan eski Başbakan’ı Hariri'nin sağlık durumunun ise iyi olduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.