Yasa Mecliste kabul edildi! Borcu olanları ilgilendiriyor..

Yasa Mecliste kabul edildi! Borcu olanları ilgilendiriyor..

Borcu olanları ilgilendiren flaş gelişme! Artık 12 ay olacak. Borcu olanları ilgilendiren flaş gelişme. TBMM Genel Kurulunda, ekonomik değişiklik içeren yasa teklifi kabul edildi. Borçları yeniden yapılandırılacak. 3 aylık dönem 12 aya çıkartılıyor.

Borcu olanları ilgilendiren flaş gelişme. Borcu olan çiftçilere müjde. TBMM Genel Kurulunda; ekonomik değişiklikler içeren yasa teklifi kabul edildi. Teklifle, çiftçinin Tarım Kredi Kooperatifleri'ne olan, ödemesi geçen ve takibe düşen kredileri yeniden yapılandırılıyor. Teklif kapsamında yaklaşık 21 bin çiftçinin borcu yeniden yapılandırılacak.

TBMM Genel Kurulunda; ekonomik değişiklikler içeren yasa teklifi kabul edildi. Teklifle, çiftçinin Tarım Kredi Kooperatifleri'ne olan, ödemesi geçen ve takibe düşen kredileri yeniden yapılandırılıyor. Teklif kapsamında yaklaşık 21 bin çiftçinin borcu yeniden yapılandırılacak. Hastalık ve analık sigortasından ödenecek olan geçici iş göremezlik ödeneğine esas günlük kazancın hesabında dikkate alınan 3 aylık dönem, 12 aya çıkarılıyor. CHP'nin çekimser kaldığı teklif, AK Parti ve MHP'lilerin oyları ile kabul edildi.

BU HABER YENİ İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Yeni destek paketi geldi! Halkbank aracılığı ile 50 bin TL hibe ve kredi taksitleri 12 ay ertelenecek...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum