Chp’li Özel ’kılıçdaroğlu Ve 3 Vekilin Yaptığı Görüşme’ İle İlgili Konuştu

Chp’li Özel ’kılıçdaroğlu Ve 3 Vekilin Yaptığı Görüşme’ İle İlgili Konuştu

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Mehmet Ali Çelebi, Milli Savunma Komisyonu'nda parti sözcümüz olarak görev yapacak. Partiden kopuş ve ayrılma yoktur....

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, "Mehmet Ali Çelebi, Milli Savunma Komisyonu'nda parti sözcümüz olarak görev yapacak. Partiden kopuş ve ayrılma yoktur. CHP'de Sayın Genel Başkana mektup yazarak bir iletişime ihtiyaç yoktur. Arkadaşlarımıza kapı açıktı. Geldiler, görüştüler" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Özel, TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Özel, Devlet Bahçeli'nin dün grup konuşmasından söz ettiği Gülnaz Şırınga konusundaki soru üzerine, "Tiye almak için şöyle bir şey yapmak lazım. Gülnaz Şırınga meselesine inanmak ve gerçek olmasına inanmak biraz şakalaşılmayı hak edecek bir durum olabilir. Özlem Hanım'ı çok severim, ama bundan daha komiği Sayın Bahçeli'nin çizdiği mizansen senaryosuna inanmaktır. Siz Selçuk Özdağ'ın evine kamera taktırıp, sonra cumaya giderken arabasının kapısını açtırıp, beş kişiye dövdürtüp, kafasına 30 dikiş attırmasını film senaryosu sanıp da Gülnaz Şırınga'ya nasıl inanıyorsunuz, inanılmaz demek şaşırtıcıdır" şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun üç milletvekiliyle görüştüğünün hatırlatılması üzerine Özel, "Mehmet Ali Çelebi, Milli Savunma Komisyonu'nda parti sözcümüz olarak görev yapacak. Partiden kopuş ve ayrılma yoktur. CHP'de Sayın Genel Başkana mektup yazarak bir iletişime ihtiyaç yoktur. Arkadaşlarımıza kapı açıktı. Geldiler, görüştüler. Bundan sonra da bu kapı hiçbirine kapanmadı, kapanmayacaktır. Ben arkadaşlarımıza değer veriyorum. Grubumuzun mensubu arkadaşları yitirmek istemeyiz" dedi.

İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.