Günyüzü’nde Ağaç Budama Başladı

Günyüzü’nde Ağaç Budama Başladı

Eskişehir'in Günyüzü ilçesinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi sonrasında ağaç budama başladı.

Eskişehir'in Günyüzü ilçesinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi sonrasında ağaç budama başladı.

Mart ayının gelmesiyle sıcak havayı fırsat bilen Günyüzülü vatandaşlar meyve ağaçlarını budama işlemine başladı. Günyüzü ilçesi Kayakent Mahallesi'nde yaz aylarına hazırlığa başlayan vatandaşlar ağaçlardan daha iyi verim alabilmek için budama yaptı. Meyve fidanı yetiştiriciliği yapan Hüseyin Sarıkaya, "Bu yıl kış olmadı, havalar ılık ağaçlar erken çiçek açabilir. Bunun önlemini almak için budama işlemini erkene çekmek zorunda kaldık. Her meyve fidanının budama şekli ve zamanı farklıdır. Herkese bereketli günler dilerim" dedi.

Günyüzü’nde Ağaç Budama Başladı

İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.