Karın Keyfini Çocuklar Sürdü

Karın Keyfini Çocuklar Sürdü

Malatya'da yağan kar çocukları sevindirdi. Apartman site bahçeleri ile sokaklarda kartopu oynayan çocuklar doyasıya eğlendi.

Malatya'da yağan kar çocukları sevindirdi. Apartman site bahçeleri ile sokaklarda kartopu oynayan çocuklar doyasıya eğlendi.

Geçtiğimiz Cuma sabahı başlayıp geceye kadar süren kar, araçların üzerini ve caddeleri kapladı. Kar merkezde 10 santimetreye ulaştı. Çocuklar, aileleri ile birlikte evleri ve mahallelerinde gerek kartopu oynayarak, gerekse kardan adam yaparak eğlendi. Kar yağışını fırsat bilen çocuklar sokak aralarına koşarak doyasıya kartopu oynayıp eğlendi.

Battalgazi ilçesine bağlı Nuriye Mahallesi'nde kar topu oynayan 8 yaşındaki Salih Bozan, karın yağmasına sevindiklerini belirterek, "Kar yağdığı için sevindim. Mahallede annemle kartopu oynayarak eğlendim" dedi.

Karın Keyfini Çocuklar Sürdü

İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.