Kktc’de Şiddetli Fırtına Hasara Yol Açtı

Kktc’de Şiddetli Fırtına Hasara Yol Açtı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet'inde (KKTC) dün akşam etkili olan şiddetli fırtına hasara neden oldu.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet'inde (KKTC) dün akşam etkili olan şiddetli fırtına hasara neden oldu.

KKTC'de yaşanan fırtına ve sağanak yağış nedeniyle bazı bölgelerde ev ve ağıllar zarar gördü. Şiddetli fırtına sonucu ağaçlar otomobillerin üzerine devrildi, elektrik hatları koptu. Polis Basın Subaylığı tarafından aktarılan bilgiye göre, Güzelyurt ve Lefke bölgesinde 12 servi ağacı devrildi. Yola düşen ağaçlar itfaiye ekipleri, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı ile Güzelyurt ve Lefke Belediyesi ekipleri tarafından kaldırıldı.

Yenierenköy'de sağanak yağış ve şiddetli fırtına sonucu 11 ağıl, 5 sera, 3 garaj ve 3 ev zarar gördü. Lefkoşa Türk Belediyesi ve diğer ilçelerde bulunan güvenlik ekipleri hasarın meydana geldiği bölgelerde çalışmalarına devam ediyor.

Kktc’de Şiddetli Fırtına Hasara Yol Açtı

İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Sizlerin seslerinizi duyurabilmek için yorum yapmayı ihmal etmeyin. Dikkat çeken yorumları sizlerin sesinizi duyurmak için haberleştiriyoruz. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.